Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mivel még viszonylag fiatal...

Mivel még viszonylag fiatal vagyok ezért kimaradt a Star Wars első három része az eredeti trilógai . Viszont szivesen megnézném a 7. rész, előtte nézzem meg az első három részt vagy nem annyira fontos?

Figyelt kérdés

2015. dec. 22. 15:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Adam Driver 32 éves by the way, Hayden Christensen 24 volt a III. rész idején. Hogy is van ez a tini dolog akkor?

Amúgy tényleg tré, hogy egyesek nem értenek egy kitalált fantáziavilághoz, egy "meséhez". Bénának is érzem magam, hogy nem ismerem, hogy a kitalált X szárnyút milyen kitalált hajtómű hajtja, és a kitalált Luke hány G-s erőkel néz szemben egy forduló alatt, miközben a kitalált R2D2 hányat csipog amikor Luke kilövi a fantazmagóriás halálcsillagba a torpedókat.

Tényleg jó dolog vitázni egy nem létező dologról.

2015. dec. 23. 18:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Figyelj hogyha neked nem jelent semmit a star wars akkor neked megfelel a film hiszen gőzöd nincs róla milyen érzés egy jó star warsot nézni annak hangulata mert ebben ez nem volt. Viszont valszeg ez a film.neked készült nekme jobban bejött a sithek bosszúja nekem az az igazi star wars ez meg egy röhej de hát izlesek meg pofonok neked elég nekem nem
2015. dec. 23. 18:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Megnézheted mind, de a Baljós Árnyak, Klónok Támadása és Sithek Bosszúja (Vagyis az 1-2-3) mellett a többi eltörpül. Degradálták és miniatürizálták, a nagyságot ami a STAR WARS-ban van.
2015. dec. 26. 07:53
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

LOL

Az előzménytrilógia egy degradált reklám volt Lucas játékfiguráihoz és az SW Franchise-hoz. Azért annyira lelketlen, mert nem számított túlzottan az igazi minőség, és azért annyira látványos, mert az a legjobban eladható.

Lucas nyilatkozata.

2015. dec. 26. 10:48
 15/16 anonim ***** válasza:

Degradálták és miniatürizálták, a nagyságot ami a STAR WARS-ban van.

úgy értettem, az kimaradt: a 7. résszel Degradálták és miniatürizálták, a nagyságot ami a STAR WARS-ban van.

2016. jan. 29. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Ebben a sorrendben nézd: 4-5-6-1-2-3-7

Az pedig hogy ki mit mond, soha nem azt figyeld, mindenkinek megvan a maga véleménye, nézd meg egyben hogy neked is meglehessen a magad véleménye, ne más véleménye alapján tetsszen vagy ne tetsszen ;)

2016. nov. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!