A szürke ötven árnyalatából Anasztézsa miért szakított a férfivel? (bőveben lent)
Figyelt kérdés
Elnézést az ostobán megfogalmazott kérdésért. Nos,az imént néztem meg a Szürke ötven árnyalatát. A végén derült ki,hogy a férfi hogy bünteti a nőket, a nőnek nem tetszett vagy valmi ilyesmi volt.. Arra volnék kíváncsi, hogy miért szakítottak,mi okból. Sajnos nem értem s eléggé foglalkoztat ez a kérdés. Valaki tudna erre valszolni? Van pár tippem de nem vagyok benne biztos. A másik pedig az volna, hogy ennek a filmnek van e második része? ha van, akkor valaki letudná írni a címért? Előre nagyon szépen köszönöm a válaszokat. ^_^2015. dec. 21. 17:54
1/6 anonim válasza:
még nincs a filmből 2.rész, de lesz pár hónap múlva
mert ugye nagyon elverte egy pálcával vagy nem is tudom, nem emlékszem, de a lényeg, hogy rájött, hogy ez neki így nem jó
meg ő szereti, de a férfi hogy szerethetné őt, ha neki az okoz örömöt, ha őt bántja
vagy valami ilyesmi
2/6 anonim válasza:
Talán azért, mert a pasi egy beteg állat?
3/6 A kérdező kommentje:
Lehet hülyeség lesz amit most mondok... De nem lehet az,hogy a férfi valójában utálja a nőket? Vagy valami hasonló? :D
2015. dec. 21. 18:39
4/6 anonim válasza:
Lehet.
Mindenesetre én úgy tudom, hogy az író a férjéről mintázta a karaktert. Hát...ők tudják.
5/6 anonim válasza:
a könyvben benne van, hogy miért ilyen a nőkkel
nem spoilerezek, mert ha azt nem is akarod elolvasni, a filmben is biztos benne lesz
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelőnek:
Volnál szíves megírni egy üzenetben? :)
2015. dec. 21. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!