Mi a film címe? Megőrülök
Figyelt kérdés
Van egy film,nagyon régen láttam és elég jó volt.a probléma az hogy nem vagyok teljesen normális és nem jut eszembe semmi róla csak annyi hogy a címe SZERINTEM "A kód".eddig nem is lenne gond de megnéztem a gugliban és egyik film se rémlik,pedig előzetest is néztem.ÉS semmi. lhet ez másnak semmi gondot nem jelente mondván kit érdekel de én megőrülök..annyi rémlik (talán) de lehet keverem valamivel hogy egy hosszú számsor talán(?)
mondom hogy melyik filmek nem azok: A kód(Morgan Freeman),a Da-Vinci kód,A biztonság záloga,A kolibri-kód,a 23-as szám EZEK NEM AZOK
valaki ha megmentene az elbutulástól nagyon megköszönném..ötleteknek is örülök
:D: D:D: nem vagyok normális az fix.
köszi
2015. dec. 21. 15:06
2/5 A kérdező kommentje:
nem :(
2015. dec. 21. 15:11
5/5 A kérdező kommentje:
A KÉPLET
KÖSZÖNÖM SZÉPEN <3
2015. dec. 21. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!