Milyen sorozatot nézzek, ami izgalmas?
Gondoltam, hogy újranézem a Breaking Bad-et, de helyette inkább valami újat akarok (nem sok sorozatot láttam életemben).
Ajánlanátok valami olyasmit, ami nem feltétlenül az első pár percben indul be, de eléggé nagy volumenű a rendezést, a karakterfejlődést illetően? Esetleg valami új téma, ami nem lerágott csont.
Aminél, ha beindul, nem tudom abbahagyni a nézését és mindig látni akarom a következőt a következő részt?
Köszii :)
*Nem feltétlenül az első pár rész alatt indul be* -t akartam írni.
Ja és az sem baj, ha már az első rész megvesz kilóra :D
Műfajt illetően nem vagyok válogatós.
A szökés szerintem elég jó, bár teljesen más kategória, mint a breaking bad és már az első résztől beindul.
Ezenkívül van még pár jó sorozat, mint a Game of Thrones, Arrow, Shameless, Californication, Spartacus amik szintén mind teljesen más kategóriában tartoznak, de engem eléggé lekötöttek.
Az ízlésemből kifolyólag csak drámákat fogok ajánlani, de a Breaking Bad alapján ezzel nem lesz probléma. :D Mindenről annyit írok, amennyit még nem gondolok spoileresnek, bocsánat, ha szegényes.
Mr. Robot - Még csak egy évad van, a mi korunkban játszódik, és egy srácról szól, aki hackerkedik szabadidejében, és nincs megelégedve a rendszerrel.
Sons of Anarchy - A fókuszban egy motorosbanda van, aminek bemutatja a mindennapjait, problémáit, lehetőségeit, stb.. Nyilván van egy főszereplő, de tulajdonképpen az összes tagot nagyon jól meg lehetett ismerni az 5 évad alatt. Ha jól rémlik akkor nem indul olyan gyorsan, de félúton rágyorsít és meg sem áll a végéig.
House of Cards - Politikai dráma, mely az amerikai nagypolitikát mutatja be. Nem finomkodik, de remekül ábrázolja azt, amit szeretne.
True Detective - 2 évad van, mind a 2 teljesen más történettel és szereplőgárdával. És zseniálisak, bár a 2. évad a többségnek kevésbé tetszett, de csak azért, mert az elsőhöz viszonyították (ha majd valaha eljutsz idáig, akkor ne kövesd el ezt a hibát). Az 1. nagyon lassan halad előre, nagyon elvont, és művészi. A története és a nyomozás folyamata viszont nagyon érdekes, nekem all time favourite.
Black Mirror - Ez egy minisorozat, mindegyik rész más történettel, ráadásul más világokban játszódik az összes. A művésziség erre duplán igaz, de nagyon elgondolkodtató az összes rész, ha figyelsz, és nyitott vagy az elvontabb gondolatokra.
Bocsánat az elárasztásért, ha végzel az egyikkel, vagy nem tetszik valamelyik, akkor visszajössz, és ráböksz egy másikra. :D
Trónok harca
Ha lány vagy akkor: Hazug csajok társasága (thriller, izgi)
Fiú vagyok és köszönöm mindenkinek, aki írt jókat :).
Dehogy baj a regény formájú válasz :D Nekem nem okoz gondot az olvasás. Trailer/kritikák honlapok is ezeket ajánlották nagyjából, csak személyes tapasztalatokra is kíváncsi voltam.
Agymenőőőők !!!!!! HÚÚÚÚÚÚ !!!
vagy angol címmel the big bang theory nem fogod megbánni csak kell hozzá egy kis humor is én nagyon szeretem annak ellenére hogy lány vagyok 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!