Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mit vársz a következő Star...

Mit vársz a következő Star Wars 8. részétől?

Figyelt kérdés

2015. dec. 20. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugyanazt amit a Force Awakenstől.

Csak könyörgöm... ne legyen már benne annyi jópofáskodás. Annyira iszonyatosan zavaró volt a sok jópofa jelenet egymás hegyén hátán..

2015. dec. 20. 21:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább magyarázatot a következőkre:

-kicsoda Rey? (szerintem Luke lánya)

-kicsoda Snoke? (szerintem Darth Plagueis)

2015. dec. 21. 12:49
 3/7 Márk Király válasza:

Hát nem azt hogy fél percen keresztül hülyén (a végén ) ott forog a kamera a szigeten amikor Rey a kardot nyújtja Lukenak (Szerintem már tiszta Obivannak néz ki nem?):

"ŐŐ MoSt akKoR MiVan? Heee?" Komolyan csak nézik egymást mint két hülye. Legalább megszólalt volna Luke vagy elvette volna a kardot és úgy van vége...

2015. dec. 22. 01:41
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as:

Spoiler, de szerintem egyértelmű!

Húha, 3-as, nagyon sajnálom hogy neked nem jött át az üzenet a végéről. Én ott majdnem megkönnyeztem, és nem a nosztalgiától.

Luke tekintete maga a gyász, a megbánás, a fájdalom. Nem kellett megszólalnia, az elrontotta volna az egészet. Már érezte Han halálát is. Ha másban nem is volt tökéletes a film, a legvége hibátlan.

2015. dec. 22. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
azt várom hogy a sötét nagy úr visszatér. luke át állna a sötét oldalra. Han solo nem haltmeg. anakin szellemként vissza térne. stb
2015. dec. 22. 15:56
 6/7 Márk Király válasza:
Hmm kinek ez tetszik,kinek az. Lehet én vagyok érzéketlen de néhány barátom szerint is ez fura volt.Én kérek elnézést ha én ezt másképp láttam!(és nem,nem bántásból írom)
2015. dec. 28. 13:35
 7/7 A kérdező kommentje:

Remélem a 8. részben lesz űrcsata és nem lesz megint egy halálcsillag :D

De valahol olvastam hogy sokkal "sötétebb" rész lesz mint az előző...

2016. jan. 14. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!