Mit vársz a következő Star Wars 8. részétől?
Ugyanazt amit a Force Awakenstől.
Csak könyörgöm... ne legyen már benne annyi jópofáskodás. Annyira iszonyatosan zavaró volt a sok jópofa jelenet egymás hegyén hátán..
Leginkább magyarázatot a következőkre:
-kicsoda Rey? (szerintem Luke lánya)
-kicsoda Snoke? (szerintem Darth Plagueis)
Hát nem azt hogy fél percen keresztül hülyén (a végén ) ott forog a kamera a szigeten amikor Rey a kardot nyújtja Lukenak (Szerintem már tiszta Obivannak néz ki nem?):
"ŐŐ MoSt akKoR MiVan? Heee?" Komolyan csak nézik egymást mint két hülye. Legalább megszólalt volna Luke vagy elvette volna a kardot és úgy van vége...
3-as:
Spoiler, de szerintem egyértelmű!
Húha, 3-as, nagyon sajnálom hogy neked nem jött át az üzenet a végéről. Én ott majdnem megkönnyeztem, és nem a nosztalgiától.
Luke tekintete maga a gyász, a megbánás, a fájdalom. Nem kellett megszólalnia, az elrontotta volna az egészet. Már érezte Han halálát is. Ha másban nem is volt tökéletes a film, a legvége hibátlan.
Remélem a 8. részben lesz űrcsata és nem lesz megint egy halálcsillag :D
De valahol olvastam hogy sokkal "sötétebb" rész lesz mint az előző...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!