Most hogy megjelent az új Star Wars rész mi most a kedvenc rangsorod?
Én ma láttam az egyik bp-i mozikban a filmet... A mai listám ez:
1. Birodalom Visszavág
2. Jedi Visszatér
3. Az ébredő erő
4. Új remény
5. Sithek bosszúja
6. Jedi visszatér
7. Klónok támadása
Remélem a 8. részben lesz űrcsata és nem lesz megint egy halálcsillag :D
De valahol olvastam hogy sokkal "sötétebb" rész lesz mint az előző...
Nekem ez:
1.Star Wars V.rész 98% pontszám:9.7
2.Star Wars III.rész 94% pontszám:9.4
3.Star Wars IV.rész 82% pontszám:8.2
4.Star Wars VI.rész 79% pontszám:7.7
5.Star Wars VII.rész 78% pontszám:7.4
6.Star Wars I.rész 72% pontszám:6.7
7.Star Wars II.rész 57% pontszám:5.9
Rövid kritika mindegyikről:
I.rész:Alapjában nem rossz film és elég látványos is lett de Anakin szereplése gyenge volt és Maul kaphatott volna több cimsort. Nem a legtökéletesebb film de jo.
II.rész:A Star Wars tökéletlenségeinek Dávid szobra ez a rész. Tökéletlen a történet a szereplők gyengén teljesitettek és tul érzelgős/nyálas a film. Tökéletlen de ettől jo film.
III.rész:A leglátványosabb film talán ez az egyik legjobb Star Wars a Birodalom Visszavág óta. Jol meglett csinálva és látványos lett.
IV.rész:Az örök klasszikus. ez a rész adja azt az igazi Star Wars hangulatot amit kell. Izgalmas film remek forgatókönyv régies technologia. Remek műalkotás.
V.rész:A Star Wars filmalkotások királya. Tökéletes film. Nálam favorite ez a rész. Plusz pont hogy itt találkozunk elsőnek Yodával.
VI.rész:A Star Wars filmalkotásai közül ennek van a legszebb forgatokönyve. Luke itt szerezz tudomást arrol hogy van egy testvére és itt tér át a jókhoz Vader. Abszolut jó film és boldogsággal teli.
VII.rész:A Star Wars legfurcsább része. Nehéz összerakni a történetet és a film is re-make szerű lett. Viszont ennek ellenére elég látványos és élvezhető is. Jo kis film ez csak érteni kell a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!