Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok ajánlani sorozatokat?

Tudnátok ajánlani sorozatokat?

Figyelt kérdés

Amiket láttam és nagyon megfogtak: Prison Break, Dexter, Lost, Under the dome, Breaking Bad. Illetve a SHIELD és a Teen Wolf, bár utóbbi kettőt abbahagytam. Olyasmit néznék, amiből sok évad van és már vége van a sorozatnak. (TWD most megy és nézem is). Előre is köszönöm!

ui: Trónok Harca nem érdekel! :)

2015. dec. 19. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:

bár ezeknek még nincs vége, de szerintem azért nézz bele, lehet tetszenének (vagy ha ez zavar, rakd el későbbre :))

how to get away with murder

limitless

supernatural

the 100

amúgy a teen wolf szerintem egyre jobb, szóval akár azt is folytathatod :)

2015. dec. 19. 23:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú tényleg a Limitless az nem rég indult igaz? Mennyire követi a filmes vonalat? :)
2015. dec. 19. 23:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Supernatural jutott nekem is eszembe :) Azon kívül a Vikings piszok jó még, bár nem tudom, mennyire érdekel a történelmi-dráma vonal. A misztikus témához a Fringe-t ajánlanám, ez már véget is ért. Aztán van valami, amiről most olvastam pont a napokban, nem láttam belőle még semennyit, de azt mondják, ez a Lost utódja: The Leftovers.
2015. dec. 20. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:

Euréka

4400

V, mint veszélyes

Éghasadás (Falling skies)

Veronica Mars

Mad men - reklámőrültek

24

Drót (the wire)

Hősök

Carnivale - a vándorcirkusz

2015. dec. 20. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! A Hátrahagyottak c. sorozat első részét elkezdem nézni, de valahogy elsőre nem fogott meg, de mindenképpen adok neki esélyt. A Supernaturalt még a TV-ben csíptem el pár részre anno, de nem fogott meg, de hátha így érettebb fejjel leköt majd. A többire is rálesek amit írtatok, köszönöm még egyszer!
2015. dec. 20. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!