The Big Bang Theory (Agymenők) vagy How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal)?
Figyelt kérdés
2010. márc. 23. 15:32
11/21 anonim válasza:
Egyértelműen az Így Jártam Anyátokkal. Hihetetlen poénok vannak benne, a történet izgalmas, érdekes, sosem lehet megunni a karaktereket. Összetettek, aranyosak, de persze Barney a legjobb. Egy szerelmét kereső srácról szól, aki még mindig hisz abban, hogy létezik a nagy Ő. :D Csak ajánlani tudom. Az Így Jártam Anyátokkal az a sorozat, ahol a szomorú részeken is lehet neveti. :)
12/21 A kérdező kommentje:
köszi de nemkell leírnod miről szól én is tudom :D én imádom mindkettőt de inkább TBBT:)
2010. máj. 14. 20:28
13/21 anonim válasza:
Én nézem mindkettőt, de nem tudok dönteni köztük, hiszen más-más típusú humora van a TBBT és a HIMYM-nek is.
Csak annyit tudok ajánlani, hogy eredeti (angol) hanggal nézd. A HIMYM-nek még "viszonylag" jó a magyar szinkronja, de a TBBT... na az gáz.
14/21 A kérdező kommentje:
én angolul nézem mindkettőt:D hányok a magyar szinkronuktól:D:S
2010. jún. 22. 16:03
15/21 anonim válasza:
HIMYM kütéssel :)A tesómnak a TBBT teccik °*.
Én nem tok nevetni a TBBT -től , de a HIMYM -en nagyon :)
17/21 anonim válasza:
Ugyanannyit tudok mindkettőn röhögni, de Barney az örök kedvencem =)
18/21 anonim válasza:
figyelj ez olyan hogy most ha megnézed a how i met your mother egy nagy koppintás egy klisé semmi fantáziával, egy az egyben jóbarátok.az abból származó összes karekterre mintáztak egyet, pheobe-t kivéve mindenkit lemásoltak.az agymenők is erre a mintára épült az tény, de az tudott újat felmutatni, a tudományos kocka megközelítésből mutatja be (ami ha nagyon szőrszálhasogatók vagyunk a jóbarátokban Ross szerepe volt, tehát ez is mintázat) de mégis van benne újdonság nem egy sorozatcikk.nálam a sorrend jóbarátok majd agymenők ami egy zseniális sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!