SPOILER Szerintetek az Arrow 4. évad 9. részében Felicity meghal?
nem
karácsonyi rész volt, az első részben mutatott sírnál pedig tavasz volt, nem ő lesz
Szerintem sem hal meg egyébként.
Bár minden erre utal. A részben megint volt a ''síros'' jelenet + ugye meglőtték a csajt + nem tudom láttátok-e a következő rész promóját, de az is nagyon arra hajaz, hogy meghal. Ettől függetlenül szerintem mégsem. Esetleg az évad végén - mert szerintem a sírnál Oliver az évad végén lesz, és ez fogja bevezetni a következő 5. évadot.
A készítők naná hogy ilyen nagy kérdőjelet hagynak a szünet előtt, felcsigázva a nézőket, akik elkönyvelik magukban azt, hogy Felicity meghal. És pont az a csattanó h mégse! :D :D Legalábbis én ebben reménykedem, bírom a csajt :)
A sorozatrol..
Nem lehet evad vegi az elso reszes jelenet, mert 6honappal kesobb van irva, ami azt jelenti, hogy februar vege. Telet pedig azert nem latsz a temetoben, mert a nyugati parton jatszodik. En nem emlekszem, hogy marmikor esett colna a ho vagy lett volna nagyon hideg. Azert is gondolom, hogy nem Felicity halt meg, mert Barry sokkal szomorubb lett volna, ha megtudja, hogy Felicity meghalt, akkor azon nyomban indul, nem kesi le a temetest, az tuti. Nem hinnem, hogy Felicity-t kiirjak, maga a sorozat keszitoje megmondta, hogy az o karaktere viszi a sorozatot.
Sziasztok!
A német adókon már leadták a sorozatot.
A sír Laurel sírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!