Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Amerikai sorozatok?

Amerikai sorozatok?

Figyelt kérdés
Most fejeztem be az Everwood-ot, de nem találok más olyan sorozatot ami megfelelne, ezért abban reménykedem, majd Ti ajánlotok. Van 1001 hasonló kérdés, de nem jutottam velük sokra. Az Everwood-ban az tetszett, hogy kicsit vicces is volt, de nem komédia, volt benne sok dráma is. Nem csak tinikről, felnőttekről szól. Most se nem tinisorozatot, csacska szerelmes story-t néznék, hanem szintén valami szép városban játszódó, érdekes, drámás sorozatot. Mit tudtok ajánlani? (Gilmore Girls kilőve!)
2015. dec. 14. 10:21
 1/4 anonim ***** válasza:

nem mind amerikai és nem mind éppen harmatfriss, de hátha vmelyik bejön:

A férfi fán terem

Miért éppen Alaszka?

Sírhant művek

McLeod lányai

Mad Men - Reklámőrültek

Downton Abbey

2015. dec. 14. 10:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm. Az első egész jónak tűnik.

Downton Abbey-t néztem egész sokáig, de belefáradtam. Viszont nagyon tetszett a britt akkcentus, meg az egyik nőért is oda voltam. :)

Ha tudsz még 1-2 ötletet, meghallgatom.

2015. dec. 14. 11:12
 3/4 anonim ***** válasza:

a kedvenceim voltak, egyik elől se bírtam felállni:

Trónok harca

Weeds

Kártyavár (House of cards)

Supernatural

Prison break

Lost

Dexter

Házi háború

elég jó a Matthew Mc... nem tudom hogy írják, aki tavaly oscart kapott, sorozata is, bűnügyi most nem ugrik be a címe.

2015. dec. 14. 13:21
 4/4 anonim ***** válasza:

Híradósok

Ments meg!

Ally McBeal

Gengszterkorzó

Törtetők

2015. dec. 14. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!