10 barátodból kb hány látta az Avatar című filmet moziban?
Figyelt kérdés
3d vagy sima mindegy, kort is írj! :)2010. márc. 22. 22:19
2/18 anonim válasza:
Fogalmam nincs :\ jah nincsenek is barátaim :D , úgyhogy 0, söt még én sem láttam .
3/18 anonim válasza:
az gáz, mert már csak pár napig adják, nézd meg gyorsan nagyon jó, nem tudod, mit hagysz ki :)
4/18 anonim válasza:
jéé most nézem mégse pár napig adják, csak rejtélyes okokból szerdáig volt a moziműsorban benne, de mostmár bennevan =D xDD
6/18 anonim válasza:
fogalmam sincs, nem kérdeztem őket, szerintem nem nagy szám, én nem nézem meg az biztos..
7/18 anonim válasza:
ha nem láttad, honnan tudod, hogy nem nagy szám? először persze nekem is hülyeségnek tűnt más film előtt az előzetese, azt hittem, hogy brutálisabb lesz meg nemtom, de kellemesen csalódtam benne :-)
8/18 anonim válasza:
10/10, de rám nem erőltették, mert tudják, h nem az én műfajom ráadásul én ekkora baromságot nem tudnék megnézni! De vannak olyan barátaim akik szintén nem látták, mert nem szeretik az ilyen típusú filmeket!
9/18 anonim válasza:
10:30-as válaszoló vagyok az lemaradt, h 22/l
10/18 anonim válasza:
Én otthon láttam a párommal,mert letöltöttük,mikor bejött a film a mozikba...:) Persze nem 3d-n...! :)
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!