Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars 7 kié lesz a bevétel?

Star Wars 7 kié lesz a bevétel?

Figyelt kérdés
Fura kérdést tettem fel mert nem tudom,hogyan kellene megkérdeznem. Na szóval egy nagy film pl. Star Wars 7 bevétele hová folyik be . Lucas eladta a Disney-nek mivel úgy tudom,hogy a Disney egy nagy cég oda fog befolyni a lóvé ,de a lóvé kik között oszlik meg ? Vagy az a pénz senkié sem lesz tőke lesz újabb és újabb filmek elkészítéséhez ? Bocsánat ,de nem vagyok otthon az ilyenekben ez HOLLYWOOD :D

2015. dec. 11. 20:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mindenkié akinek egy kicsit is benne volt a keze a filmben, csak nem egyenlő részesedésben.
2015. dec. 11. 20:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Disneynek
2015. dec. 11. 21:22
 3/4 anonim ***** válasza:
A Disney és a mozik zsebébe megy első sorban. Úgy tudom a premier utáni aránylag rövid időn át kapja a gyártó stúdió a nagy százalékot, majd utána a mozinál marad a jegyár nagy része. Ezért mennek rá nagyon a premier környéki bevételre mert abból jön a profit nagyobb része.
2015. dec. 11. 22:42
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Az enyém :XD
2015. dec. 18. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!