Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a címe a filmnek?

Mi a címe a filmnek?

Figyelt kérdés

Egy régen látott filmet keresek aminek nem tudom a címét, és mivel annyira régen láttam csak néhány képkocka maradt meg az emlékezetemben. Ha valaki ismeri a filmet és megírja a címét azt megköszönöm.

Főleg a befejező képsorok maradtak meg...

A film egy férfiról szól aki (szerintem legalábbis) háborús veterán aki megkeseredve akar hazajutni. Mikor végre hazaér a kis faluba ahonnan elindult azt látja, hogy a falu teljesen el van árasztva és csak a házak teteje és a templom tornya látszik ki a vízből. Ennek ellenére elindul a falu felé és séta közben folyamatosan dobálja le a ruhadarabjait mire eléri a vizet teljesen pucér lesz és elkezd beúszni a faluba.

Ezeket a kockákat nagytotálban mutatják és iszonyúan erős magány sugárzik belőle. Ezt a filmet keresem. Köszönöm.

2015. dec. 11. 18:56
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!