Egy ilyen sorozatra mennyire lenne igény?
Figyelt kérdés
tervezek egy animációs sorozatot a youtubera, kb hasonló lenne a képi világa mint a rwby-nek, szóval 3d lenne, de toon shaderrel. A történet, karakterek, minden alaposan ki van dolgozva. Az érdekelne, hogy egy ilyen sorozatra mennyire lenne igény? Mivel jelenleg a magyar youtube 99%-a gameplay videókból meg vlogokból áll2015. dec. 9. 18:27
1/11 anonim válasza:
Attól függ. Ha jó a sztori és az animácció akkor sikeres lehet. Nem feltétlenül a gameplay és vlog videók jók. Szerintem próbáld meg.
2/11 anonim válasza:
Hát ezt csak akkor tudod meg ha felraksz pár részt. Meg hogy miről szól. Justvidman eléggé jól csinálja hiába nem 3d meg nincs minden kidolgozva ott pl a tartalom meg a humor miatt sikeres és a kinézete az egész grafikának ilikis hozá.
4/11 anonim válasza:
Egy próbát megér. Ha megmondod a címét biztos lesz itt aki megnézi aztán majd lesz vélemény.
5/11 A kérdező kommentje:
Sajnos még nincs kész, mivel egyedül csinálom, ezért elég sok idő, de itt van néhány kép a deviantartomon: [link]
2015. dec. 9. 19:08
6/11 anonim válasza:
Pont hogy az igényes és kidolgozott történetekre nincs egyáltalán igény, mindenhol csak a mainstream van... sajnos.
7/11 A kérdező kommentje:
ezt sajnos én is tapasztalom, aki valami kreatívval áll elő annak lesz pár ezer féliratkozója, aki meg a kamerába böfög, reakcióvideókat, meg kihívásokat csinál, annak meg több százezer
2015. dec. 9. 19:19
8/11 anonim válasza:
Azért csináld meg. Végre lenne valami igényes is a kínálatban.
9/11 anonim válasza:
1. ne magyarul csináld.
2. ne vedd sértésnek, de az általad említett példa és a da-n linkelt karaktereid ég és föld, legalábbis ha magát a rajzolást nézzük.
3. az meg hogy mennyire jó egy sztori, az nagyon szubjektív.
Egy próbát megér a dolog mindenképp, de ne úgy állj hozzá, hogy a sikerért csinálod.
10/11 A kérdező kommentje:
1. magyarul fogom csinálni, de csinálok hozzá feliratot is
2. nem veszem sértésnek, de nem is úgy értettem hogy teljesen ugyan olyan lesz, hanem én is 3d-ben csinálom meg toon shaderrel, ugyanis ezek nem 2d rajzok hanem 3d modellek :)
3. több embert megkérdeztem és érdekesnek találták a történetet, persze majd meglátjuk hogy reagálnak mások ha kész lesz
2015. dec. 9. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!