Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Van valaki aki nézi a Miaculou...

Van valaki aki nézi a Miaculous Ladybug c. sorozatot?

Figyelt kérdés
Külföldön eléggé gyorsan kedvelt lett, de még nem találkoztam senkivel itthonról aki szereti vagy egyáltalán ismeri. Ha nézed mi a véleményed róla? 18 éves vagyok és azt hittem ilyen, gyerekeknek címezett sorozat, nem fog tetszeni, de egyre jobban megszerettem minden epizóddal. Eléggé klisés, de elfogadható. Szerintetek?

#sorozat #CGI #apuveddmegnekemchatnoir-t
2015. dec. 8. 22:24
 1/10 anonim válasza:
Én nézem, és nagyon tetszik. :) Egyszerűen imádom Chat Noir-t <3:D magyarul már leadták vasárnap az első részét a Disney Channel-en. Jövőre a többi rész is jön magyar szinkronnal
2015. dec. 16. 21:45
 2/10 A kérdező kommentje:
Már van is magyar szinkron?? Nem tudtam, köszi az információt. :)
2015. dec. 18. 22:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is nézem , a Disney channel-en szokták adni.Ma is láttam 13:15 kor volt és, este 22:11 kor is lesz egy rész.(Legalábbis a csatorna honlapján ezt olvastam)Én eddig angolul tudtam csak megnézni a részeket . Magáról a sorozatról az a véleményem hogy aranyos,érdekes. Nekem Chat Noir a kedvencem :)
2016. jan. 1. 16:29
 4/10 Lipton18 ***** válasza:
Szerintem is jó a sorozat!^^ Bár a magyar szinkront szerintem sikerült elrontaniuk..:/ De nem baj, nézem franciául angol felirattal:D :)
2016. jan. 30. 23:34
 5/10 masni.laura válasza:
Nagyon kevesen ismerik de én imádom a kedvencem Chat Noar igazán megnyerő és kedves,humoros személyiség 🐱🐱🐞🐞🐞
2016. febr. 16. 20:57
 6/10 anonim ***** válasza:
én is nézem nagyon jo nekem tetszik és nekem is chat noir de már igazan öszejöhetnenek mert én mar a 19. résznél tartok de meg mindig nem tudjak a masikról hogy kik
2016. febr. 22. 17:46
 7/10 anonim válasza:

Én is nézem és nagyon nagyon szeretem. :)

Chat Noir a kedvencem :D

2016. márc. 14. 18:40
 8/10 anonim válasza:
Én is nézem, már a 24. résznél tarok (francia angol felirattal) Sajnos annál tovább nem találtam meg neten még, mert mindenki máshogy tölti fel. (17/L)
2016. márc. 14. 20:48
 9/10 anonim válasza:
Gec én nagyon megkedveltem. *-* Eleinte nem volt szimptatikus, a képekről megítélve, de a szomszéd barátnőm ajánlásáa bekukkantottam egy részbe és nem találtam olyan rossznak (Gömbőc) ...később még egy részt, ami mindent megváltoztatott és fokozatosan lettem fan. <3 Attól független, hogy bolondulok a szuperhősökért, nem éppen a "csihi-puhi"érdekel....csak jöjjenek már össze végre :D 14/L
2016. máj. 7. 21:41
 10/10 anonim válasza:
A 7. válaszoló vagyok és 13 éves lány vagyok :D És nagyon szeretem :)
2016. aug. 2. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!