Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogyan reagálnál erre? (többi...

Hogyan reagálnál erre? (többi lent)

Figyelt kérdés
Milyen érzéseid lennének, akkor, ha kiderülne, hogy az összes Csillagkapu sorozat megtörtént eseményeket dolgoz fel? Tehát tulajdonképpen egy dokumentumfilm.

2015. dec. 8. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor elmennék pár körre a Doctorral kalandozni, és meg keresném vele az elveszett kaput, ami Gallifreyre vezet.
2015. dec. 8. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az elég durva lenne...nyilván ki akarnám próbálni a Kaput,találkozni a CsK-1-gyel meg ilyesmi,de ez úgysem lenne kivitelezhető,szóval őrülten tanulnék,hogy egyszer a közelébe jussak és a CsKP-n dolgozzak.
2015. dec. 10. 20:22
 3/5 anonim válasza:
100%

Minden bizonnyal több napon keresztül sikítoznék, és elindulnék a Cheyenne hegyhez.

Meg megkeresném a csapatot. Vagy a kaput. ^^

2016. febr. 18. 17:46
 4/5 MARCI1101 ***** válasza:
100%

Én először nem hinném el.De pár perc múlva már úgyis

össze lennénk pakolva amerikai útlevéllel.

De a válasz a kérdésre:én nagyon örülnék neki.

2016. márc. 26. 17:58
 5/5 anonim válasza:

Én lennék a legboldogabb ember a világon!!! ^^

Egyből rohannék kipróbálni a csillagkaput, és találkozni a sori minden fő-, és fontosabb mellékszereplőjével. Aztán magamat ismerve jelentkeznék Tokra gazdatestnek ;D

2020. júl. 8. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!