Hogyan reagálnál erre? (többi lent)
Figyelt kérdés
Milyen érzéseid lennének, akkor, ha kiderülne, hogy az összes Csillagkapu sorozat megtörtént eseményeket dolgoz fel? Tehát tulajdonképpen egy dokumentumfilm.2015. dec. 8. 19:14
1/5 anonim válasza:
Akkor elmennék pár körre a Doctorral kalandozni, és meg keresném vele az elveszett kaput, ami Gallifreyre vezet.
2/5 anonim válasza:
Az elég durva lenne...nyilván ki akarnám próbálni a Kaput,találkozni a CsK-1-gyel meg ilyesmi,de ez úgysem lenne kivitelezhető,szóval őrülten tanulnék,hogy egyszer a közelébe jussak és a CsKP-n dolgozzak.
3/5 anonim válasza:
Minden bizonnyal több napon keresztül sikítoznék, és elindulnék a Cheyenne hegyhez.
Meg megkeresném a csapatot. Vagy a kaput. ^^
4/5 MARCI1101 válasza:
Én először nem hinném el.De pár perc múlva már úgyis
össze lennénk pakolva amerikai útlevéllel.
De a válasz a kérdésre:én nagyon örülnék neki.
5/5 anonim válasza:
Én lennék a legboldogabb ember a világon!!! ^^
Egyből rohannék kipróbálni a csillagkaput, és találkozni a sori minden fő-, és fontosabb mellékszereplőjével. Aztán magamat ismerve jelentkeznék Tokra gazdatestnek ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!