Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film?

Melyik az a film?

Figyelt kérdés

1.

Kaland film, kincset keresnek benne, férfi és nő a főszereplő, olyan bennszülöttek fogják őket el akik embert is esznek, belerakják őket egy nagy katlanba amiben meg akarják őket főzni és rakják bele a leves többi hozzávalóját....aztán úgy sikerül megmenekülni hogy ide-oda lökdösik a katlant ami végül felborul.

2.

Ez is egy ugyan olyan kaland film ami kincskeresésről szól, nem vagyok biztos benne, hogy külön film-e vagy egy filmben van ez a két jelenet. A másik: amikor a kincset keresik egy föld alatti bányában vagy templom...az ellenség is meg akarja szerezni a kincset...ez egy dagadt fickó és a kalapjába dugja el a kristályokat..végül arra kényszerítik a kincsektől megválni nem képes alacsony emberkét, hogy egye meg. Ebben a templomban csapdák vannak, olyan jelenet is van amikor köveken lépkednek amik vízben vannak, és ha rossz kőre lép az ember akkor az elsüllyed és krokodilok eszik meg.

Először a Salamon király bányái című filmre gondoltam majd a Smaragd románca címűre, de egyik sem az.

Segítsetek

Kösziiiii

2015. dec. 8. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

Talán ez.

2015. dec. 8. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, a második, az ékkő evéses a Salamon Király kincse című film. A másikat nem tudom. Esetleg a Titkok könyvtára valamelyik epizódja?
2015. dec. 8. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én az 1.-re az Indiana Jones valamelyik részét tippelném.

Bár ez nem teljesen biztos :/

2015. dec. 10. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!