Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudtok ilyen filmet mondani...

Tudtok ilyen filmet mondani nekem?

Figyelt kérdés

Régótá keresek egy olyan filmet aminek az utolsó percéig lehet izgulni, tele érdekes rejtélyekkel, váratlan fordulatokkal és egyszerűen annyira izgalmas, hogy akármilyen álmos vagy nem tudsz rajta elaludni.

Tudtok nekem mondani ilyen filmet?

2015. dec. 7. 23:31
 1/5 anonim válasza:

Szia, én így nyár utolsó napján éjfélkor kezdtem el nézni egy filmet, és akármilyen fáradt voltam, ébren voltam. Ez egy Leonardo DiCaprio film, tele rejtéllyel, csavarral, fejtörővel, borzongással és sok sok izgalommal. Ha szereted a nem túl úgymond romantikus filmeket, meg persze a leonardo filmeket, akkor csak is ajánlani tudom. A film címe: Viharsziget.

Sajnálatosan letiltja azt a linket ahonnan én nézem a filmeket, de ha megkeresed, akár ncoren is, megtalálod!

Garantált izgalmakat kívánok! :)

2015. dec. 7. 23:51
 2/5 anonim válasza:

szia, az előzetese kimaradt, csak hogy legyen egy kis kedvcsináló :)

https://www.youtube.com/watch?v=IcWgoyGadJQ

2015. dec. 7. 23:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz, de nekem ez kevés lesz. Túl sok filmet láttam, ez is köztük van. Valami olyanra lenne szükségem ami számomra egy úgy rejtély kapuit nyitná ki.
2015. dec. 7. 23:54
 4/5 anonim válasza:

Mondjuk a H2O lehet h most azt gondolod ezt kicsiknek találtáki de igazából nem mert egy izgalmas film sorozat amit a sorozatbaráton megtalálsz vagy a Pán

Kék lagúna

Elveszett erekjék fosztogarói

2015. dec. 18. 17:32
 5/5 PicúrHógolyó ***** válasza:
A DaVinci-kód
2016. febr. 3. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!