Mi a címe ennek a horror filmnek?
Figyelt kérdés
Elég régi és gagyi de arról szól ,hogy 2 szerelmes pár meg 1 plusz csaj elmennek az erdőbe egy kuckóba de az erdő él és éjszaka szépen lassan megöli őket és beleszállnak a szellemek. A szemeik megváltoznak, a hangjuk is..2015. dec. 7. 20:33
1/3 anonim válasza:
Evil Dead.
Amúgy az egyik legjobb alaphorror, szóval nem gagyi! Pár éve remake is készült belőle.
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm ez az ^^ hát én sajnos még nem láttam a remaket :D nem is tudtam,hogy van.Én az 1981-es változatot láttam és hidd el az tényleg egy kicsit gagyi ;)
2015. dec. 9. 17:19
3/3 anonim válasza:
A remake közelebb áll a mai ízléshez.
Igen, ugyanarról a horrorfilmről beszélünk. Nem gagyi, max a mai CGI-hez szokott emberek kevésbé értékelik a '80-as évek termékeit, amikor még elkészítették a maszkokat, és még nem tartott ott persze a technika, mint most, de sokunk szerint minőségibb dolgok készültek akkor. Az Evil Dead vagyis Gonosz halott egy kultikus alapmű, ami úgy van jelenleg az IMDB horror listájának a 24. helyén, hogy az első 10 helyen frissen kijött, azaz még az idő próbáját ki nem állt film áll.
Ugyanakkor mindig örülök, ha valaki egy klasszikus horror után érdeklődik itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!