Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » American Horror Story,1. évad?

American Horror Story,1. évad?

Figyelt kérdés
Most nézem harmadszorra az évadot, de vannak dolgok, amik még mindig nem tiszták. Az első kérdésem, hogy Larry miért hazudott a családjáról az első részben? Azt mondja, hogy megölte őket, pedig a valóságban a feleség égette fel a házat, nem ő. És miért zaklatja Ben-t? Rá akar ijeszteni, hogy menjenek el a házból talán? Aztán Constance viselkedése is furcsa. Most akkor ő utálja a a Harmon családot vagy nem? Ja, még ott van Tate is. Akkor ő most pszichopata, vagy szociopata? Bocsánat a sok kérdésért. :)

2015. dec. 1. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, akkor néztem utoljára az 1. évadot, amikor kijött(jó ég, 4 éve..), szóval joggal kételkedhetsz a válaszaimban, de talán tudok mondani valami használhatót is...

- Larry talán arra célzott, hogy a neje azért gyújtogatott, mert ő meg sz@r férj és apa volt, szóval ha nem járt volna Constance után, akkor még mindig élne a családja

- Bent azért zaklatta, mert asszem ki akarta űzni őket a házból, mert csak az a ház maradt neki, ráadásul még mindig szerelmes Constanceba.

- Constance akart egy gyereket, és csak azért jópofizik a családdal, hogy elvehesse a születendő babát. Amúgy alapból szerintem nem érdeklik/lenézi őket.

- Tate szerintem szociopata, mert nem tudom, a "tünetei" alapján valahogy jobban illik rá... (A pszichopaták nem képesek szeretni, Tate viszont tényleg szerette Violetet)

Tényleg nem tudom, hogy ez mennyire volt hasznos.. ^^"

2015. dec. 2. 00:12
 2/3 A kérdező kommentje:
Hasznos volt, köszönöm szépen! :)
2015. dec. 2. 16:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért de úristen nagyon imádom a sorit <3
2016. ápr. 11. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!