Tudnátok mondani vérfagyasztó horrort?
A kérdés a már tapasztalt horrorkedvelőkhöz szól, akik különbséget tudnak tenni a ténylegesen ijesztő, és a pusztán jól megCGI-oltak között.
Olyan filmet keresek, ami kevésbé ismert, viszont mérföldekkel lehagyja a "Démonok között"-öt és társait, amit bár kiváló filmnek tartok, de nagyon minimális a horrorfaktora egy olyan nézőnek, aki tisztában van az efféle filmfelépítésekkel, mint mikorra várható a következő ijesztő rész, stb.
A graven counters nagyon jó filmnek tűnik ilyen téren, ám magyar szinkron nélkül nem lehet kellőképpen elmélyedni a kínálatban.
Segítséget előre is nagyon köszönöm!
Az ilyen különlegesebb misztikus hangulatú filmeknek van igazi horror hangulata:
Cube
Dark City
Identity
Enter Nowhere
Coherence
1408
The Others
The Signal
Orphan
Silent Hill
Jeepers Creepers
Halálos hallgatás
Laid to rest
Stake Land
Hellraiser 1-3. (szerintem)
Borzalmak városa (Tobe Hooper)
The Night Flyer (Stephen King)
Én a régebbi horrorfilmek híve vagyok elsősorban, de újabbakat is írtam persze.
Grave Encounters, szerintem az eddigi legjobb horror amit láttam, de csak az első része a második egy hulladék. Ne ijedj meg attól, hogy feliratos, szerintem eredeti hangal sokkal jobban átjön egy horror, szval én ajánlom, hogy nézd meg.
Itt van még 1 pár, szintén feliratosan ajánlom:
Sinister
As bove so below
The babadook
The taking of Deborah Logan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!