Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ti kit szerettek jobban a...

Ti kit szerettek jobban a Szívek Szállodájából, Dean-t vagy Jess-t?

Figyelt kérdés

2015. nov. 29. 13:19
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Jess. Naná.

Dean egy buta, primitív, féltékeny idióta.

2015. nov. 29. 13:24
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nagyon rég láttam, de Jesst szerettem, ha jól emlékszem, Deant meg utáltam

az a durva, hogy mindkét színész sokra vitte, a női főszereplők meg szinte eltűntek

milyen fiatal is volt Jared Padelecki :D

2015. nov. 30. 14:58
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Én jess-t szeretem,mert olyan jó képű! És deen,hát az is egy kicsit de olyan féltékeny és nem bízik roryban. Amúgy meg én nekem tristan a kedvencem. Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de szerintem nagyon jó, helyes,csak sajna már nincs benne.
2016. jan. 21. 06:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jess, egyértelműen! <3

Deant én sem szerettem, szerintem nem is illettek össze...

2016. jan. 21. 16:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én anno kb szerelmes voltam Jess-be.

Alig várom, h a folytatásban is lássam <3

22/L

2016. febr. 20. 13:11
 6/10 Anne_shirley válasza:
100%
Szerintem Dean az elejen a tökeletes elsö barat volt Rory szamara, mert szerette es tamogatta. De aztan Rory felnött es mar nem ilett Deanhez, mert Dean nem nött fel hozza. Rory es Jess szerintem nagyon jok voltak, mert hasonlitanak egymasra. Jess megertette Roryt es mindig azt akarta h Rorynak legyen a legjobb. Az elejen neha bunko volt, de felnött ö is... remelem a folytatasban azert összejönnek :DDD
2016. febr. 22. 18:12
 7/10 Flash3 válasza:
100%
JESS! Ő az igaz!
2016. okt. 31. 22:46
 8/10 anonim ***** válasza:
40%

Logan párti vagyok. Dean egyszerűen túl unalmas volt Rory-hoz, azt a kínlódást, amit csinált rossz volt nézni, igazából sajnáltam nagyon.

Jess viszont tökéletesen illik Rory-hoz, pont ilyen fiút érdemel. Logan életét inkább ne tegye tönkre, Jess-nek meg már úgyis mindegy. :))

2017. okt. 29. 16:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Én Logan párti vagyok,nagyon sok volt már nekem amit Jess meg Dean művelt a sorozatban.Az tény,hogy Jessel tényleg egy hullámhosszon voltak.
2021. márc. 31. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Dean borzalmas volt. Persze kis kedves Roryval, de őssze sem illettek meg amúgy szemét is volt

Jessbe totál bele voltam zúgva

(Felnőtt Rorynak mondjuk Logan való)

2022. jún. 27. 06:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!