Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Volt már rátok ilyen nagy...

Volt már rátok ilyen nagy hatással film?

Figyelt kérdés
én megnéztem a szökés the final break részét, és 2 napig csak sírtam + kb. két hétig csak a filmre tudtam gondolni,(szerencse hogy nyár volt) ti éreztetek már ilyet? 7-8 hónap után voltam képes újra megnézni, de remélem hogy nem ismétlődik meg újra ami nyáron
2010. márc. 21. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Ennyire nem, bár volt olyan film, aminek a végén már csak bőgtem:)
2010. márc. 21. 16:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tesz rám semmilyen hatást egy film se. Ezek csak filmek. Vannak jelenetek, amiken talán egy-két könnyet ejtek, de amúgy nem igazán van a fejemben azután, hogy megnézem őket. Egy-két nap talán.
2010. márc. 21. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Én még nem tapasztaltam semmilyen filmnél,hogy nagy hatással lett volna rám,de az tény ,hogy a végén én is sírtam rendesen .
2010. márc. 21. 17:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a Lagzi-randi után röhögtem két napon keresztül, bár annyira nem volt nagy szám a film. :D
2010. márc. 21. 18:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Rám (majdnem) minden film ilyen hatással van. Nagyon sokáig képes vagy a bűvöletében maradni, pedig tudom, hogy csak egy film.

Én ilyen vagyok:D

15/L

2010. márc. 21. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!