Milyen filmet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Kellenének olyan filmek, ahol vannak fiatal, jóképű fiúk! :D Brad Pitt első néhány filmjét túl vagyok, Leonardo DiCaprio első filmjeit még csak átnéztem, de nem láttam csak a Titanicot. Milyen filmeket nézzek még?2015. nov. 28. 14:30
1/2 anonim válasza:
Jake Gyllenhaal-t ajanlom neked nagyon jokepu en mar nagyon sok filmet lattam tole. Amit ajanlok :
-Szerelem és más drogok
-Testvérek
-A Zodiákus
-Everest
-Fogságban
Amit meg ajanlok massokal : DiCapriotol Viharsziget, A Wall Street Farkasa, Django Elszabadult
Focus, Harcosok Klubja, Gone Girl
2/2 anonim válasza:
Minyonok,Fák jú tanár úr 1,2 , Nagyfiúk,Kellékfeleség,Jack és Jill ,Felültetve,Bad boys 2,Utolsó műszak ,Ted 2,Fűre tépni szabad,22 jump street,Kamuzsaruk,Joker,Vakáció,Gorilla bácsi,Tor túra 2,Non-Stop,Kiscsávó,Apafej,Kegyenc fegyenc,Last Vegas,Távkapcs,Az 50 első randi , Megint 17,Másnaposok,Pancser police,S.W.A.T. Különleges kommandó,Terminator 1,2,3, 300, Bércsilkos a szomszédom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!