Az Éjjel Nappal Budapest-be Valaki volt már castingon?
Azt akarnám hogy jövőre bemegyek a Hungary'S Got Talent-be És hülyét csinálok magamból.. De mértékkel azaz hogy nem egy analfa béta. Hanem pl egy maga biztos "Nagyképű'
vicces gyerek.. Pl el éneklek egy mulatós zenét.. És így jobban lenne esélyem hogy felvegyenek az Éjjel Nappal Budapest-Be?
És ha valaki megy Castingra kb hany nap mire megmondják hogy kellesz a sorozatba! ?
Pont ez az.. Hogy Nem analfabéta hanem pl egy vicces valami.. Mint pl a lali amit eljátsz ..
És jobban kedvelnének az emberek és akkor lenne esélyem hogy így jobban be kerülök ?
sziasztok!:)
engem is behivtak holnapra castingra mert tetszik nekik a profilom es karakteres az megjelenesem de nem tudom menjek-e es hogyan tudnek videkrol bejarni, gyakorlatom van de egyszeru utcai es bulis ismerkedesbol plusz host es promoterkedtem.
Kerlek ha tudtok irjatok ma nekem ha kell faceprofilom is megmutatom;)
,,engem is behivtak holnapra castingra mert tetszik nekik a profilom es karakteres az megjelenesem"
Két lehetőség van: 1. csak alkalmi szerepre mész, pár percesre, mint az, aki kiadta a fodrászatát, mert Új-Zélandra költözik (ismerősöm a való életben, azért hoztam fel őt példának).
2. Hosszabb szerepre akarnak, de arra készülj fel, hogy szét kell tenned érte a lábad. Ne légy naív, az összes ilyen, aki ilyenekben szerepel az mind általában így kerül be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!