Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mondtok hangulatos filmeket?

Mondtok hangulatos filmeket?

Figyelt kérdés
2015. nov. 25. 23:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Neked ez a minden? Inkáb kössz de nem kérek a filmajánlataidból.
2015. nov. 27. 18:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Különben ha ilyen részletesen tudnám biztos le írtam vólna ide egy regény formályába. De a pőrgés az élet mintha jellzné a kevésbő romantikust. Csak épp az akció kifejezést nem használom mert utálom ha ara van helyezve a hangsújj közbe 90% uk nem szól másról csak a rombolásról meg a hencegésről meg a lövöldözésről. Közben egy dráma vagy egy romantikus filmben is sok olyan elem lehet ami felpörgeti az embert és életre sarkalja.
2015. nov. 27. 18:57
 13/18 A kérdező kommentje:
és ugyan így egy akció is lehet tartalmas de ami simán csak akció na az egy 0
2015. nov. 27. 19:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Elgondolkodtam rajta, hogy ajánlok még pár filmet - a bunkó válaszaid ellenére -, de aztán megláttam ezt:

"hangsújj"

Már csak gratulálni szeretnék :D.

2015. nov. 27. 19:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Amelie csodálatos élete - ez lesz a neked való
2015. nov. 27. 20:40
 16/18 A kérdező kommentje:
Mit sikerüt bunkónak értelmezned? Azt hogy nem romantikus fílmet keresek?
2015. nov. 27. 22:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Amiket én írtam, az se mind romantikus, nem azon van a hangsúly! Olyanokat írtam, amik kellemes, szép, barátságos helyen és/vagy meghitt családi, baráti körben zajlanak, mindezt olyan történet köré építve, aminek Happy End a vége! De úgy látszik, nálad a hangulat nagyon szubjektív fogalom!
2015. nov. 27. 23:55
 18/18 anonim ***** válasza:
A hangulat hosszabb ideig tartó szubjektív állapot, amely általában kevésbé intenzív, mint egy érzelem. A hangulat a személy általános érzelmi világképét határozza meg, leszűkíti, hogy milyen érzelmekre és viselkedésekre lesz fogékony a személy.
2015. nov. 28. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!