Mikor fog a Csillagok háborúja: Az ébredő Erő című film megjelenni DVD-n?
Mozizni nem tudok elmenni, mivel a környéken nem lehet olcsón megúszni a mozizást. Meg amúgy sincs a közelben mozi. A legközelebbi mozihoz is a felutazás baromi drága falusi léptékben.
Sajna nem vagyok olyan kőkazdag, mint a pesti urbánus fiatalok, a hipszterek. :-( Ráadásul nekik az utazási költség is jóval ócsóbb.
Ne a DVD-re várj, hanem töltsd le. Vannak ingyen filmes oldalak, ott igaz vacak mozis felvétellel, de megnézheted. Pár nappal a bemutató után már fent vannak! Online filmekre keress rá, találsz egy csomó helyet. Kb. 1 hónapon belül meg szokott jelenni angolul, majd ezután kb szintén 1-2 hónap múlva már magyarul is fent szokott lenni.
És ne érdekeljen, hogy a budapestiek közül ki hogyan sértődik meg. Tojd le magasról őket. Ki van nyalva a fenekük az utazással és a mozikkal is. Ott éltem, dolgoztam, de most egy pici faluban lakom. Ég és föld a különbség és sajnos a felfogás is.
Az utolsó bekezdés tényleg egy WTF a kérdés alatt, de alapvetően igaza van. :D
Kiindulva abból, hogy Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész itthoni megjelenése 2014.11.20 volt, DVD-n pedig 2015.04.24-én (xpress.hu) jelent meg, szerintem az új SW rész kb. 2016 májusában fog érkezni.
De a jövő mindig mozgásban van, így ezt nem láthatjuk, hogy mikor jelenik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!