Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek sem kellett volna...

Szerintetek sem kellett volna kettészedni az Éhezők viadalát?

Figyelt kérdés

Az utolsó részre gondolok. Lehetett volna egy korrekt trilógia de elszúrták.

Az első rész a legjobb, a 2. már nem volt képes megugrani azt a színvonalat, de jó film lett. Az utolsó első része pedig nem is film. Olyan mint egy 2 órás trailer ami felvezeti a nagy végjátszmát. Az utolsó rész 2. fele pedig túlságosan kiszámítható lett. A könyveket nem olvastam, de semmilyen csavar nem vágott mellbe. Egyszerűen a minőség rovására ment Hollywood pénzéhsége már megint.

2015. nov. 25. 16:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Valóban csak azért szedték ketté az utolsó részt, hogy több pénz folyjon be belőle. Én olvastam a könyveket, úgyhogy a 3/1-nél számítottam rá, hogy ilyen semmi lesz. A másodikat meg még nem láttam, majd pénteken, arról nemtudom, hogy milyen lett. De egyébként szerintem se volt nyerő kettészedni, csak már megszokás, hogy minden könyvsorozat ztolsó részével ezt teszik. Csak a Harry Potternél ez még működött, itt viszont nem volt semmi a 3-as könyv elején, úgyhogy igen, szerintem is felesleges volt. De mindegy, így legalább hosszabb. ')
2015. nov. 25. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Rendben, spilerezni nem fogok, bár felesleges mert olvastad a regényt. A HP-t sem kellett volna ketté szedni szerintem.

Nem értek egyet a "legalább hosszabb" indokoddal. Legyen inkább rövidebb (értsd 2,5 óra) de kapjanak a film rajongói egy igényes trilógiát.

2015. nov. 25. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A könyv és a film is mocsok. Az összes része.
2015. nov. 25. 17:09
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez is egy vélemény :D
2015. nov. 25. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:

Szánalmasnak tartom ezt a kettészedést a nyerészkedés miatt, nem mintha egy egetrengető valami lenne ez az Éhezők viadala, de tény, hogy főleg az első részében volt fantázia. Nekem is a 2. már némi visszaesés volt, ezt a 3/2-t még nem láttam de azért kíváncsi vagyok rá :)

A 3/1 volt az eddig látott három közül a legkevésbé élvezhető, remélem azért a záróepizód javít valamit. Ezzel az egésszel gondolom J.Lawrence (bankszámlája) járt a legjobban, meg a kapzsi stúdiófőnökök.

2015. nov. 25. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna, mert a könyvben a 3. könyv 2. részében már nem történik semmi, az csak egy lezárás. Jó volt az összes rész, de a 3/2 annyira nem tetszett. És Katniss nagyon bunkó volt szegény Gale-lel.
2015. nov. 27. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ha 1 filmet csináltak volna, összecsapotnak tűnne, akkor meg az lenne a baj

Így hallottam hogy valakik azon papmpogtak hogy Peeta túl gyorsan épült fel, meg nagyon elhúzták az 1.részben a bombatámadásos jelenet a 13. körzetben, stb.....mi lett cvolna ha 1 film lettvolna??!??

_Konkrétan lehet Peeta 1 jelenet alatt épült volna fel aztán leshettettek volna!

Lehet hogy volt benne pénzhajhászt is, kitudja?

Szerintem jól lett megoldva, akinek meg nem tetszik, így járt :)

2015. dec. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!