A gyűrűk ura II. részében az a Gandalf-féle random felmentő-sereg a Helm-szurdoknál honnan jött össze?
Azok, ahogy az első is írta a Éomer serege. Azok a rohani lovasok.
Random sereg XD. A filmet ha láttad eléggé félreláttad, a könyvet meg egy ilyen kérdés alapján 100 hogy nem olvastad.
Éomer csak egy ilyen kis szakasszal rohangált, nem? Legalábbis amikor összefut Aragornékkal meg random sértegeti Gimli-t akkor nekem a film alapján olyan érzésem volt hogy egy ilyen szakasz katonával mászkál nem pedig kb. a teljes sereggel... Mert a filmben olyan érzés volt mintha az a Gandalf-féle sereg hatalmasabb lett volna mint akik a várban voltak...
Bár okés... Akkor így volt.
Nem, a könyvet nem olvastam, pedig érdekelne. (Olcsón kellene beszerezni mindhárom részt)...
Mondjuk van egy másik jelenet ami szerintem röhejes a filmben (a Király Visszatér végén) mikor elpusztul a gyűrű akkor az a földomlás "érdekes módon" csak az ellen alatt omlik be, persze a főhösöket így elkerüli (ez szép meg minden, de egy címeres baromság).
Ja meg a sasok... Utálom a sasokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!