Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Elmebeteg vagyok?

Mókaapáca kérdése:

Elmebeteg vagyok?

Figyelt kérdés
Megnéztem a "Szerb film"- et és semmilyen különös hatással nem volt rám, nem volt visszataszító vagy megrázó, de nem is élveztem.Egy teljesen normális film megnézése után is ugyanezt éreztem volna. Ezenkívül a múltkor megnéztem egy-kettőt az ISIS kivégzős videói közül, amik szintén nem ráztak. Ez jelent valamit?
2015. nov. 22. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem ettől fogsz különleges lenni...
2015. nov. 22. 21:23
 2/7 A kérdező kommentje:
7 milliard ember között a tömegyártás korában elég nehéz különlegesnek lenni.. nem ez volt a kérdésem hanem h ez jelent e valamit a mentális egészségemre nézve
2015. nov. 22. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennyiből ezt eléggé nehéz megállapítani.
2015. nov. 23. 00:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Inkább az a kérdés, hogy a 7 milliárd ember közül ki nem elmebeteg?
2015. nov. 23. 00:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Amíg nem élvezed a látványt, addig oké vagy.

Szerintem a mai emberek ingerküszöbét nagyon feltolja a média; assszem még a barátok köztben is volt lövöldözés, a tipikus délutáni filmekben pedig a főhős minden lelkiismeret furdalás nélkül gyilkolászik embereket. Egy idő után hozzá szoksz, és nem hat meg, ha képernyőn látsz ilyen dolgokat, meg aztán vannak olyanok, akik hidegebb vérmérséklettel születnek. Ha ez megnyugtat, engem is 1000szer jobban megráz, ha egy filmben a kutya/macska hal meg ^^

2015. nov. 23. 02:40
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem csupán arról van szó, hogy nem élted bele magad, nem adtad át magad a filmnek. Esetleg van olyan film, ami megindított vagy valamilyen érzést kiváltott belőled?
2015. nov. 27. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:
Általában nagyon beleélem magam a filmekbe, sokszor sírok is rajtuk. Ebbe is beleéltem magam csak nem keltett bennem undort vagy hasonló.
2015. dec. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!