Szerintetek az American Horror Story a jobb vagy a Walking Dead?
Szia!
Szia!
Én nem tudnám összehasonlítani "jóság" szempontjából, mert nagyon mást ad mindkettő. Igaz, az AHS-nak csak az első évadát láttam, a többi nem érdekelt. Nekem ez a történet simán egy rémisztgetős sorozat volt, mélyebb réteget nem találtam benne. Kellemetlen, sötét atmoszférája viszont nekem teljesen kielégítő volt, amikor erre vágytam, jól szórakoztam, miközben néztem.
A Walking Dead számomra nem félelmetes, a zombik egyáltalán nem érdekelnek benne, gyakorlatilag teljesen másodlagosak a történet szempontjából. Sokkal érdekesebbnek tartom benne az emberek egymáshoz való viszonyát, az emberi kapcsolatok alakulását. Valóban lehetséges reakciókat mutat be szélsőséges körülmények esetén; emberi reagálásokat a kritikus helyzetekre, ezért engem sokkal jobban érdekel, mint az AHS.
Nem azért választom inkább a WD-et mert jobb, hanem azért, mert jobban érdekel az a helyzet, amit ez a sorozat mutat be, mint az, amit az AHS.
az elso reszen sem tudtam tuljutni az AHSval
A WDet meg izgatottan varom hogy mikor jon az uj resz, szerintem nem lehet osszehasonlitani a kettot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!