Mi annak a filmek a cime? (jövőben játszódik és minden ember hülye) részretek lent
még régebben láttam pár percet egy olyan filmből ami a jövőben játszódik (ha jól emlékszem akkor talán 2250-ben)
és mindent elönt a szemét amivel az ember nem törődnek. Sőt semmivel nem törődnek ami tönkre megy azt kidobják vagy csak úgy hagyják pl a felhőkarcoló szikszalagozva van.
Az emberek csak a tv-t nézik és mindenhol reklámok vannak. Na meg persze mindenki olyan hülye mint az a bizonyos test rész. A filmből annyit láttam hogy van egy katonai kisérlet aminek a lényege az hogy 2 embert le fagyasztanak mondván hogy 1 év és felolvasztják őket. De nem mert eltelt 200 év. A főszereplő meg megpróbál találni egy időgépet. Közben majdnem lecsukják de mivel ö a legokosabb ember akkor a földön ezért az amerikai fehérházban dolgozhat a globális problémák megoldásán. Ennyit láttam.
Elég sókat le irtam remélem elegendő infó ez ahhoz hogy kiderüljön a film cime.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!