Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi ennek a filmnek a címe?

Mi ennek a filmnek a címe?

Figyelt kérdés

Egy jó pár éve láttam ezt a filmet a duna tv-n.

Iskolás gyerekekről szól, akik a nyári szünetet töltik éppen. Valami tóvidéken, vagy mocsaras vidéken jtszódik a film, ha jól emlékszek. A csapatokat alakítanak, akik játékháborút vívnak egymás ellen az erdőben. Ilyen pál utcai fiúk feelingű film volt, csak amerikai változatban.

remélem ennyiből meg tudja nekem valaki mondani, mert most megnézném megint, de sajnos nem találom sehol! :(

Előre is köszönöm

2015. nov. 19. 22:16
 1/6 belapus ***** válasza:

Esetleg...

[link]

2015. nov. 20. 09:50
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ de sajnos nem ez az amit kerestem.

Nem vagyok benne biztos, de mintha amit én keresek az fekete fehér lenne (de ez tényleg nem biztos) és szerintem nem is magyar film...

2015. nov. 20. 10:19
 3/6 anonim ***** válasza:
esetleg A legyek ura.. ?
2015. nov. 27. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
2015. nov. 27. 22:18
 5/6 anonim ***** válasza:

van belőle 1990-es verzió is:

[link]

2015. nov. 27. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy ez az a film, de nem vagyok benne biztos.

Bár ha jól emlékszem akkor abban a filmben amit én keresek, a szülők is a közelben voltak a gyerekekkel, de azok mégis a szüleik tudta nélkül "háborúztak" egymással. És még ha jól emlékszek talán volt egy szerelmi szál is a storyban, mégpedig az egyik csapatban lévő lányba egy az ellenséges csapatban "szolgáló" fiú szeret bele.

2015. nov. 28. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!