Szerintetek kik lesz a soron következő áldozatok a Walking dead 6. évad részeiben?
Alakul ez. Sam-et és Tara-t nagyon sajnálnám. :(
Morgan sztorijának biztosan lesz még funkciója később, a fogoly miatt gondolom.
*SPOILER*
Akit nem érdekel ne olvassa!
Sam valahol a saját hibájából hal meg, bár gyerek szegény, de szerintem akkor is rohadt idegesítő. A horda ahogy elözölni a várost, Jessie házába szorul Sam, Ron, Jessie, Rick, Judith, Carl, Deanna (akit addigra megharaptak/egyéb módon sérült meg (halálosan vagy mindkettő), nem tudom most pontosan, mert menekülés közben megmentette Ricket és így sikerült) és Gabriel atya, de mivel az idióta Ron neki megy Carlnak és zajt csapnak oda is vonzzák a walkereket, amik betörnek a házba, nagy nehezen elbarikádozzák magukat, de muszáj lesz nekik elhagyni a házat. Deannát nem viszik, mert neki úgy is mindegy, meg hát a sérülése, úgyhogy hagynak neki fegyvert, amivel majd agyon lövi magát, viszont mikor otthagyják akkor ő kissé hősiesebb módját választja a halálnak, és elhagyja a szobát és lelövöldöz járkálókat, amennyit csak bír. Szerintem ez tök jó amúgy, én sajnálom a karaktert.
A többiek meg járkáló béllel kenik be magukat, (Judith Carl köpenye alatt lesz) alá rejtőzködnek és úgy mennek ki a járkálók közé, viszont Sam úgy be lesz szarva, hogy egyszer csak nem bírja tovább és elkezdi, hogy Anya, anya... /facepalm és így felhívja magukra majd a járkálók figyelmét.
*SPOILER VÉGE*
Tara haláláról én konkrétat nem tudok, nekem valahogy úgy tűnik, hogy a karakterével nem nagyon csinálnak semmit, azon kívül, hogy nagyon próbálják rejtegetni, hogy terhes, de kevés sikerrel. Aki Sashát játszotta, annál sokkal jobban sikerült. Kár pedig én is szeretem amúgy. Bár ebben az évadban az egész családból kb. senkivel se csináltak nagyon semmit, valahogy olyan semmilyen. Nem tudom amúgy, hogy miért van olyan érzésem, de valamiért amúgy másoknak is, hogy Tarát kiölik a sorozatból.
A Morganos megjegyzésed nem láttam.
SPOILER megint.
Lesz funkciója, konkrétan az, hogy Carol el akarja tenni a wolfot láb alól, de hát idióta Morgan megvédi, leüti Carolt, viszont erre a wolf leüti Morgant, elveszi a kését, kiszabadítja magát és meg akarja ölni az eszméletlen Carolt és Morgant is, de egy házba ragadtak Tarával, Rositával, Eugene-nal, és ez a wolfot kissé meglepi, viszont Morgan kését Denis torkának szegezve elszedi a fegyverüket, fogja a túszt és elmenekül. Igen, Denise-t viszi, az egyetlen orvosukat. Gratulálunk Morgan!
És mégis ki az a mindenki, aki a halálát követeli? :)
Még csak hasonlót sem írtunk. Egyszerűen szánalmas a viselkedése, idióta döntéseket hoz, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!