Ki a kedvenc Disney hercegnőtök?
Ha egy toplistát kéne felállítanom, a következő lenne:
1. Ariel, mert én is sellő voltam előző életemben ;)
2. Aranyhaj, mert a mese nagyon jól ki van találva
3. Mulán, mert (ez most furcsa lesz) azt bírom egy filmben, ha egy ember szenved, merz halálosan megsebesül...igen...ennyi...XD
4. Merida, mert imádom Skóciát és a csajszi haját
5. Jázmin, mert rég láttam a mesét és egy kicsit homályos nekem
6. Hamupipőke, mert bírom a tündérkertészgatyát benne :)
7. Csipkerózsika, mert annyira azért nem jó
8. Hófehérke, mert mostmár nem annyira jó (habár egy quiz szerint Hófehérke lennék)
9. Tiana...mi a baja a csajnak, hogy békákat csókolgat?
10. Elza, mert annyiszor láttam (egy nap 3szor), hogy meguntam.
Figyelmeztetek mindenkit, hogy olyanokat írtam le, akiket ismerek.
(Pl.: ki az az Anasztázia?)
Az Anasztázia nem Disney, hanem 20th century fox mese, de ezt gyakran eltévesztik. Viszont az, hogy Fionát Disneynek tituláljátok, az már fáj. A Shrek Dream Works
:D
Az én kedvenceim Mulan, Pocahontas, Belle, Elsa, Kida, valamint Megara és Esmeralda, habár ők nem hercegnők, de azért fontos női karakterek.
külső, stílus: Merida
énekhang: Megara, Giselle, Anna
történet: Mulan, Belle, Aranyhaj, Alíz (nem tudom, hogy hercegnőnek számít-e, de disney)
Leia. Hiába írta valaki h nem is "diznihercegnő" de mivel hercegnő is,most már disney is,ő a kedvenc.
A "normálisak közül pedig bár a dreamworks öt jobban szeretem,talán Merida,Aranyhaj,Jane,Mulan,és Nala. Nemtudom hogy ő Hercegnőnek számít e ebben az értelemben,de mivel Szimba a trónörökös ő meg a felesége vagy barátnője mittudomén gyakorlatilag hercegnő/királynő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!