Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hasonló vígjátékok?

Hasonló vígjátékok?

Figyelt kérdés
Most néztem meg a Fák jú tanár úrat és ehhez hasonló vígjátékokat kerestem de nem nagyon találtam ha tudtok írjatok pls. Ezen kívül írhattok más vígjátékokat.

2015. nov. 10. 17:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtad, hogy most nézted a Fák jú tanár úrt, nos ebből idén lett meg a második része, ami szintén nagyon izgalmas :) azt hiszem, még csak kamerás feltöltések vannak.

Elég jó film a Vakáió - nekem nagyon bejön!

A Jump street 21 és Jump street 22 nagyon jó filmek, továbba a Pofázunk és Végünk, aminek 2016-ban lesz meg a második része (Pofázunk és végünk Miamiban)

Az én kedvenc vígjátékom a Csábítunk és védü, valamint a Női szervek. Nyugi, ez csak két csajról szól, akik nem bírnak egymással dolgozni, és nyomoznak.

A Rossz szomszédság is nagyon jó, én lefáradtam rajta...

A Lánytesók, hmm... ez még nincs feltöltve magyarul, remélhetőleg hamarosan meglesz a rendes link is.

A Ted és Ted 2 az nagyon beteg filmek de jók :)

Kész katasztrófa, ez is nagyon jó :)

Nos, remélem ennyi elég lesz :) és gondolom, tetszeni is fognak :)

2015. nov. 10. 19:51
 2/4 anonim ***** válasza:
*Csábítunk és védünk
2015. nov. 10. 19:51
 3/4 A kérdező kommentje:
A Fák jú tanár úr 2-t szerintem moziba nem éri megnézni mert vígjáték. A TED 1-2 nekem nem tetszett. A Jump Street az valami poén volt :P. A többit még nem láttam de sort fogok rá keríteni. Köszönöm a válaszod, várom a többit! :D
2015. nov. 10. 19:53
 4/4 anonim ***** válasza:
:)
2015. nov. 10. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!