Mi ennek a filmnek a címe?
Figyelt kérdés
Van egy ficko benne aki egy cégnél dolgozik a főnóke meg keri hogy vigyázon a házára meg a gyerekére amedig nyaralnak de a fickonak akkor van a szülinapja de a pali el válalja a haverjai rendeznek egy a bulit a főnöke lakásán de a buli elszabadul közben a gyerekmegszökik a pali meg vagy 3-4 haverja el indultak meg keresni meg is találják egy vidámparkban vagy egy cirkuszban ott lesznek reggelig reggel mennek haza de közben a fönöke meg a felesege hazajön meg látják a házat ki hívják a rendőrséget el kezdik keresni őket meg találnak egy kamerát azzon nézzik vissza hogy mit csináltak előző este meg találják őket egy autó versenyen a ficko képregényeket rajzol ezt malyd ki adja képregénybe kb ennyi, remélem elég lesz!!2015. nov. 9. 15:00
1/4 anonim válasza:
Kemény fogalmazás azt meg kell hagyni.
3/4 anonim válasza:
Bár nem teljesen jól írtad le a történetet (nem nyaralni mentek, és nem ők hívták ki a rendőrséget, hanem a rendőrség értesítette a szülőket), de egyértelmű, hogy erre a filmre gondolsz :D
4/4 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak tudom hogy nem valami jó telóról írtam nem akartam szarakodni pontokkal meg veszőkkel!!
Második válaszolónak köszönöm szépen már napok óta ezzen gondolkoztam!! Hát már réggen láttam ezzen is látszik :)
2015. nov. 9. 23:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!