Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Warcraft előzetes csak nekem...

Warcraft előzetes csak nekem fura?

Figyelt kérdés
Mármint az a része hogy Durotan szövetkezik az Allianceval, miről maradt le és mikor? Warcraft 1 történetével nemegészen vagyok tisztában de nekem ezt teljesen idegen hogy durotan összefogott volna az allianceval hogy visszaverjék a Burning legion orkjait. Ezt nem csak a filmes változatba szerkesztették bele? wowikin beleolvastam a biografiájukba mindkettejüknek de a kulcsszavakra nemvolt találat. továbba mikor ivott Orgrim a démonvérböl ha a trailerben még rendes ork ?

2015. nov. 7. 18:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem is fogja követni nagyon a történetet, azt raknak bele amivel a legjobban lehet hatásvadászkodni. Ilyen a filmszakma. Ahogy láttad embereken meg orcokon kívül nincs benne más faj, szerintem amúgy egy új fantasy egyeduralkodót akarnak alkotni a gyűrűk ura után.
2015. nov. 7. 18:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincsenek benne más fajok, mert az első Warcraftban sem voltak...
2015. nov. 7. 18:30
 3/7 anonim válasza:

Szerintem jobban teszed, ha elfelejted, hogy annak a WoWhoz egyáltalán köze is van. Telepakolják majd klisékkel, és a végére kapunk egy tipikus lapos, harcolòs-fantasy filmet. Meg csak szerintem volt érdekes a tengernyi, szörnyen műnek hatò CGI mellett az a pár ember? Mintha tökleves mellé sòskamàrtàst pakoltak volna. Külön-külön jò, de egyben?

Amùgy most néztem meg a WoW Legion cinematicját...az ezerszer különb, pediga a kieg. előzetese, nem filmé.

2015. nov. 7. 18:33
 4/7 A kérdező kommentje:
Dejó hogy mindenki eljött ide kifejteni a teljesen elvont véleményét. De esetleg valaki aki tudja is hogy minek és hogyan kéne történnie a filmben ?
2015. nov. 7. 20:17
 5/7 anonim válasza:

Úgy kéne történnie, ahogy leírtad.

Durotannak nem tetszik, hogy az orkok a démonokkal haverkodnak, ezért az egész klánjával elmenekül Azeroth-ra, de semmi olyasmi nincs az eredeti sztoriban, hogy szövetségre lép az emberekkel.

Felmenekülnek a hegyekbe a megrontott orkok elől és ott vészelik át a háborút, de Durotant és a feleségét, Drakát megölik Gul'dan bérgyilkosai, a még csecsemő Thrall-t pedig otthagyják meghalni a holttesteik mellett, de pár ember megtalálja őt és megmentik.

2015. nov. 8. 14:49
 6/7 anonim válasza:
Orgrim pedig valóban nem ivott Mannoroth véréből. Néhány törzsfőnök elutasította, mint például ő, de amúgy is csak a törzsfők kaptak belőle.
2015. nov. 8. 14:52
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen akkor mégis csak jól sejtettem hogy nemvolt szövetség. bár játékokbol igazán sose derült ki hogy a frostwolf klán miként boldogult de mostmár összeáll a kép
2015. nov. 8. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!