Warcraft előzetes csak nekem fura?
Szerintem jobban teszed, ha elfelejted, hogy annak a WoWhoz egyáltalán köze is van. Telepakolják majd klisékkel, és a végére kapunk egy tipikus lapos, harcolòs-fantasy filmet. Meg csak szerintem volt érdekes a tengernyi, szörnyen műnek hatò CGI mellett az a pár ember? Mintha tökleves mellé sòskamàrtàst pakoltak volna. Külön-külön jò, de egyben?
Amùgy most néztem meg a WoW Legion cinematicját...az ezerszer különb, pediga a kieg. előzetese, nem filmé.
Úgy kéne történnie, ahogy leírtad.
Durotannak nem tetszik, hogy az orkok a démonokkal haverkodnak, ezért az egész klánjával elmenekül Azeroth-ra, de semmi olyasmi nincs az eredeti sztoriban, hogy szövetségre lép az emberekkel.
Felmenekülnek a hegyekbe a megrontott orkok elől és ott vészelik át a háborút, de Durotant és a feleségét, Drakát megölik Gul'dan bérgyilkosai, a még csecsemő Thrall-t pedig otthagyják meghalni a holttesteik mellett, de pár ember megtalálja őt és megmentik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!