Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Star Wars vagy Harry Potter?

Star Wars vagy Harry Potter?

Figyelt kérdés
Szerintetek történetileg melyik a jobb? Most ne feltétlen a filmre gondoljatok.

2015. nov. 3. 21:16
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
86%
Az előbb még azt mondtad, hogy nem akarta megölni, mostmár hirtelen túlélte a támadást. De nem lehetsz egy lángész, ha 7 könyvből és 8 filmből ez az egyetlen rész ragadt meg.
2015. nov. 7. 14:47
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
Láttam a trilógiát 5 részig az első 3 ba nagyon emlegették hogy Potter a kiválasztott és hogy voldemort tart tőle. szóval nem véletlen hogy ennyi maradt meg
2015. nov. 7. 21:04
 23/33 anonim ***** válasza:
34%

trilógia?....

szóval nem is láttad mégis válaszolsz a kérdésre....

2015. nov. 7. 21:48
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem ott lett elegem, amikor Gandalfot visszahozták a halálból a 7. részben. Luke-nak egyedül kellett volna legyőznie Volmedortot és nem ilyen deus ex machinával.
2015. nov. 7. 23:11
 25/33 anonim ***** válasza:
91%

UtolsóxD

Számomra a Harry Potter toronymagasan ver minden mást (persze a könyvre gondolok), én ebben nőttem fel és rengeteg dolgot tanultam belőle.

Bevallom őszintén, nem ismerem a Star Warsot, vagy két részt láttam belőle, de nem igazán fogot tmeg,nekem túl "fiús":D De gondolom a régi generáció azt kedveli jobban, ők abban nőttek fel.Ez elég személyfüggő, gondolom mindenki azt mondja amihez több jó emléke kötődik.

2015. nov. 8. 17:47
 26/33 anonim ***** válasza:
0%

21/25

21/25

Drága barátom Látom az oltás nagyon megy. Nem vagyok

Lángész? Csak tudod én nem vagyok oda a Potterekért. Én elmondtam a véleményem miért. Te meg első reakciód nem vagyok Lángész... lehet hogy a Potter Világában. De ezt így Szemre hányni akkor sem nem kellet volna.

2015. nov. 9. 22:37
 27/33 anonim ***** válasza:
72%
TRILÓGIA. Aztán 5 rész. Basszus, te tényleg borzasztóan buta vagy!
2015. nov. 10. 10:47
 28/33 anonim ***** válasza:
0%
Jó elismerem, De belehetne már fejezni ezt a hülye vagyok dolgot? -,-
2015. nov. 10. 12:32
 29/33 anonim ***** válasza:
0%
Egyértelmű: Csillagok háborúja (direkt nem Star Wars-t írtam)
2015. nov. 24. 21:00
 30/33 anonim ***** válasza:
8%
Össze se lehet hasonlítani a kettőt!!!!! Star Wars toronymagasan!!!!!!!!!!!!!!!!!
2015. nov. 25. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!