Tudtok mondani régebbi jó vígjáték sorozatokat?
Figyelt kérdés
Sziasztok tudtok mondani régebbi vagy lehet mai vígjáték sorozatokat mint az egyről a kettőre, rémrendes család, Kaliforniába jöttem stb? Házi barkács, Apa csak egy van Szeretem az olyan vígjátékokat amik családokról szólnak. De ne legyenek gyerekesek, tehát legalább már gimisek legyenek a "gyerekek" benne.2015. nov. 3. 19:50
1/3 anonim válasza:
jó barátok, életem értelmei, a nevem Earl, modern család,
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi ! :) már mind láttam :S A nevem Earl meg nagyon nem tetszet :S Lehetőleg olyanokat amik nem a comedy-n mennek vagy mentek!
2015. nov. 3. 20:25
3/3 anonim válasza:
Dadus
Alf
Bír-lak
Sabrina, a tiniboszorkány
Szeretünk Raymond
Hetedik mennyország
Azok a 70-es évek
Már megint Malcolm
Az én kis családom
és van még egy, amiben bár nincsenek gyerekek, de családról szól és sztem jó: Dharma és Greg, avagy kettőn áll a vásár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!