Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Horror rajongók, nekem mondját...

Horror rajongók, nekem mondjátok meg, mi olyan élvezetes egy horror filmben?

Figyelt kérdés
Annyan szereti a horrort, én utálom, de kíváncsi vagyok, ki miért szereti annyira :) Válaszaitokat előre köszönöm :D

2015. nov. 3. 18:11
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Ez kb.:

"Good horror stories are about larger things. About hope and despair. About love and hatred, lust and jealousy. About friendship and adolescence and sexuality and rage, loneliness and alienation and psychosis, courage and cowardice, the human mind and body and spirit under stress and in agony, the human heart in unending conflict with itself. Good horror stories make us look at our reflections in dark distorting mirrors, where we glimpse things that disturb us, things that we did not really want to look at. Horror looks into the shadows of the human soul, at the fears and rages that live within us all.

But darkness is meaningless without light, and horror is pointless without beauty. The best horror stories are stories first and horror second, and however much they scare us, they do more than that as well. They have room in them for laughter as well as screams, for triumph and tenderness as well as tragedy. They concern themselves not simply with fear, but with life in all its infinite variety, with love and death and birth and hope and lust and transcendence, with the whole range of experiences and emotions that make up the human condition. Their characters are people, people who linger in our imagination, people like those around us, people who do not exist solely to be the objects of violent slaughter in chapter four. The best horror stories tell us truths.”

2015. nov. 3. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Ízléssel kapcsolatban nincs sok értelme kérdést feltenni. Azért szeretem a horrorfilmeket, mert csak. Minden egyéb csak belemagyarázás. Na jó, azért megpróbálok választ adni. Mi élvezetes egy horrorfilmben? Számomra például az izgalom, szeretek borzongani, szeretem az ötletes szörnyeket, látványos halálnemeket. Nem azért, mert perverz vagyok, mert nem vagyok. Akik megtudják rólam, hogy miért rajongok, gyakran nagyon meglepődnek. Különösen szeretem a '80-as évekbeli B-horrorok utánozhatatlan hangulatát a maszkmesteri munkákkal.
2015. nov. 4. 11:30
 3/5 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, van kb. 10 jó horrorfilm a világon, a többi azokat másolja. Ugyanez a helyzet a vígjátékok történeteivel is.

Megértem, ha a legtöbb horrort nem szereted (számszerűleg a legtöbb horrorfilm fos), de vannak tényleg jók.

Itt nézd meg mondjuk az első 30 horrorfilmet:

[link]

2015. nov. 4. 11:34
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2015. nov. 4. 14:14
 5/5 anonim ***** válasza:
a kiváncsiság, hogy vajon meg tud-e ijeszteni. másrészt, meg szerintem sokkal érdekesebb mint bármely más műfaj, de ez a mindenki számára más. valaki a vígjátékokat tarja izgalmasnak, valaki az akciót, én speciel a horrort.
2015. nov. 6. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!