Mi lehet ennek a katonás filmnek a címe? (Lent kifejtem)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Keresek egy katonás filmet, amit nagyon régen láttam, és az a gond, hogy szint semmire nem emlékszem belőle. Tuti, hogy 2000 előtti a film, de szerintem '90 előtti is. Valószínűleg amerikai katonákról szól, és talán a kiképzésükről, és mintha csak a végén vetnék be őket. Lehet, hogy vígjáték, de sajnos nem emlékszem semmire sem belőle! Ha tudtok, kérlek soroljatok fel néhány filmet, amikre a fent leírtakból valami is igaz, hátha köztük lesz. A címéről, ha hallanám/olvasnám, tuti, hogy beugrana, mert sokszor olvastam a videókazettáról :) A válaszokat előre is köszönöm!2015. nov. 1. 23:11
1/5 HalkHogen válasza:
De most komolyan: egyetlen jelenet se maradt meg belőle...? Akármi, ami beugrik. Csak emlékszel valamire. Hova mehetnek? Mire képezik ki őket? Azt se tudod, vígjáték volt-e? Miért tetszett a film? Miért szeretnéd megtalálni? Volt valami jellegzetes szereplő benne? Egyszavas címe volt? Egy mondat? Egy név?
3/5 A kérdező kommentje:
Az a probléma, hogy lehettem nagyjából négy éves, amikor láttam :/
2015. nov. 2. 16:53
5/5 anonim válasza:
Régi, katonai kiképzős film nekem egy ugrik be, a Halálhágó Clint Eastwooddaal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!