Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » MOZI 3D IMAX szemüveg?

MOZI 3D IMAX szemüveg?

Figyelt kérdés

jegyvételnél ezt írják:

IMAX 3D Diak + szemuveg (+3D szemüveg - 2015.06.10-től újrahasznosítható IMAX szemüvegeket adunk. Kérjük, válassza ezt a jegytípust, ha még nem rendelkezik az új IMAX szemüveggel. Amennyiben igen, úgy kérjük hozza magával!)

Nekem van kb 2 éve moziban kapott 3D szemüvegem, az nem jó?

Miben különbözik az új?

Válaszokért előre is köszi :)

2015. nov. 1. 16:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Reméltem, hogy valaki más majd jól megmondja, mert én annyira nem értek hozzá. De sima 3D-s szemüveg nem jó IMAX-hez. De most jó ötletet adtál, legközelebb kipróbálom, hogy milyen a másik szemüveggel.
2015. nov. 3. 01:58
 2/5 anonim válasza:
Ha nem IMAXban voltál akkor nem. Az sima 3D szemüveg, az IMAX más technológiával működik. Pár hónappal ezelőtt még mosták a szemüvegeket, vagyis nem lehetett visszaadni, most pedig ehhez is készítettek elvihető szemcsiket. :)
2015. nov. 3. 06:49
 3/5 anonim válasza:

Előző vagyok.

Itt egy kép

[link]

Legyen rajta az IMAX logo

2015. nov. 3. 06:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi szépen :)

Szóval akkor, ezért nem volt még nekem IMAX 3D szemüvegem, pedig biztos voltam benne, hogy a Gravity-t IMAX 3D-ben néztem.

Szóval akkor kell új szemüveget venni. Amúgy kicsit utána néztem és elvileg sima 3D-s szvg-el is el lehet érni hasonló hatást.

[link]

Míg sima 3D-s filmek képalkotásánál a jobb és bal szemnek szánt képeket a projektor felváltva vetíti a képernyőre, addig az IMAX mind a 2-őt egyszerre, de ez még nem ok arra h más legyen a használandó szemüveg, szóval nem igazán értem.

Na mind1 igazából, ki fogom próbálni mindkettőt, köszi mégegyszer.

2015. nov. 3. 12:47
 5/5 anonim válasza:
A szemüveg kb + 200 - 300 Ft
2015. nov. 3. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!