Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Irnatok legyszi jo sorozatokat...

Irnatok legyszi jo sorozatokat? 14/L

Figyelt kérdés

Lattam mar: Gossip Girl, Pretty Little Liars, My Mad Fat Diary, Carrie Diaries, How I Met Your Mother.

Kb ehez hasonlokat szeretnek nezni:)

2015. okt. 31. 14:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Doctor Who? (2005)
2015. okt. 31. 14:53
 2/7 anonim válasza:
nem ezekhez hasonlóak csak leírom én miket néztem/nézek: the walking dead, the big bang theory, izombie, do no harm, doctor who, supernatural, dexter, continuum, under the dome, fringe, the flash, red band society(1 évad csak azt hiszem) ezek közül hátha találsz jót:D
2015. okt. 31. 14:56
 3/7 anonim válasza:

10 dolog amit utálok benned.

Szerintem ez is jó ha szereted az ilyen szerelmes tinis gimis sorozatot kettő 15 éves lány testvérpárról szól.

2015. nov. 1. 09:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Doktor House, Született feleségek
2015. nov. 1. 13:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Szívek szállodája, Glee-sztárok leszünk :)

14/L

2015. nov. 1. 14:03
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a kommenteket, egy sorozatot mar megneztem a Do No Harm-ot. Es ennek tenyleg igy van vege? Hogy Jason meghal?
2015. nov. 1. 15:51
 7/7 anonim válasza:
Vámpírnaplók ez kifejezetten a te sorozat stílusodhoz való.Meg még írok párat.Odaát,Lost,Jóbarátok.
2016. febr. 9. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!