A SHIELD ügynökei c. sorozat a 3 évada lesz az utolsó évad?
2015. okt. 31. 10:57
1/9 anonim válasza:
Ezt még nem lehet tudni. De ha a sorozat továbbra is hozza a jelenlegi színvonalat, akkor szerintem nem lesz gond :)
2/9 anonim válasza:
Attól függ milyen a nézettsége a TV-be.
Sajnos az évadpremier óta sokat gyengült, de ha tartja ezt a szintet, még nincs veszélybe.
3/9 anonim válasza:
remélem igen :D az első évad jó volt, de a második borzasztó. Ami ott 24 rész alatt történt, az 10 részben is elég lett volna. Iszonyatosan elhúzták, és ha visszanézünk, kb alig történt valami.
Ami nagy hátránya a sorozatnak, hogy kezd egyre inkább elválni a filmektől. Pl hova lett a Helicarrier, amivel az Age of Ultronban kimentették az embereket? Hol van Maria Hill? Milyen kapcsolata van a SHIELD-nek az Avengershez?
Nem ártana, ha lenne néha egy Avengers cameo. Nem hiszem hogy sokba kerülne egy 15 percnyi Falcon vagy Black Widow, amint kisegíti őket egy küldetésen.
4/9 A kérdező kommentje:
De a bosszúállók nem lehetnek benne hisz azt hiszik hogy Coulson halott
2015. okt. 31. 16:33
5/9 anonim válasza:
és akkor soha nem is fogják megtudni, hogy a Coulson életben van?
6/9 anonim válasza:
Szerintem nem, elvégre a Coulson barátnője sem tudhatja meg, akkor a Bosszúállók miért kéne meg tudniuk, de van egy olyan érzésem, hogy Higanyszállal is ugyan ez lesz. Ennek az újjá élesztés programnak ez az egyetlen hátránya.
7/9 anonim válasza:
Nemrég olvastam valahol, hogy Bobbi feltűnik majd a Bosszúállók új részében. Tőle szerintem megtudhatják a dolgot. :)
9/9 anonim válasza:
Barbara Morse (Bobbi) a SHIELD ügynökei című sorozat egyik főszereplője. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!