Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Teen Wolf-hoz, Pretty Little...

Teen Wolf-hoz, Pretty Little Liars-hoz, Glee-hez hasonló sorozatok?

Figyelt kérdés

Lehet misztikus, természetfeletti.

Jó lenne, ha tinikról szólna, de mindegy.

Lehet énekes, drámai, szerelmes sorozat.

A The Originals-t, Vámpírnaplókat, Faking it-et, Scream Queens-et, Once Upon a Time-ot ismerem.

Ezeken kívűl még melyik sorozatok,azok, amik az előbbi témákhoz hasonlóak?

2015. okt. 30. 22:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Szegyentelenk,Skins,Witches of Eastend,Titkos kor,Grimm,
2015. okt. 30. 22:22
 2/4 anonim ***** válasza:
The 100, Orphan Black, Izombie, Awkward
2015. nov. 1. 12:00
 3/4 anonim válasza:
Szereted az Once Upon a Time-ot szóval lehet hogy tetszene a spinoffja ami csodaországban játszódik.
2015. nov. 4. 19:38
 4/4 anonim válasza:
A Teen Wolf-hoz az Odaát-ot (Supernaturals), A Pretty Little Liars-höz A Pletykafészket (Gossip Girl), a Glee-hez legjobban a Kínost (Awkward) tudnám hasonlítani! Hasonló sorozat még az Amerikai Horror Történet (American Horror Story- ez nem tinikről szól, és egy kicsit "felnőttesebb", de nekem tetszett. a sorozat antológia, ami azt jelenti, hogy minden évadban más történet, más helyszínek és más szereplők jelennek meg. Olyan, mint a Scream Queens, ráadásul mindkét sorozatot Ryan Murphy írta. Az évadok befejezései csattanósak, nekem legjobban a 3. évad tetszett), Ravenswood (ez a Pretty Little Liars spin-off-ja, szerepel benne Tyler Blackburn - Caleb), Trónok Harca (Game of Thrones), Élőhalottak (The Walking Dead).... Ezeken kívül is van még ezer szuper sorozat, ha ezek közül e gyik se tetszik, írj nekem privát üzenetben! Remélem tudtam segíteni!!!
2015. dec. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!