A Konyhafőnök miért korhatáros?
Nem vagy egyedül, ezt én sem értem! Az RTL KLUB túlzásba viszi ezt a dolgot! Bár igaz, hogy magyar csatornákon kötelező megadni ilyesféle jelölést, de úgy látszik, hogy ez a csatorna csak a karikásokat ismeri, a zöld pöttyöt nem! (korhatár nélkül megtekinthető)
Mondjuk egy főzőcsatorna (nem emlékszem melyik), amelyiken hangalámondással volt magyar szöveg, reálisabban 6-os karikát használt, de szerintem még az is túlzás! :/
Olyan műsorszám, amely tizenkét éven aluli nézőben félelmet kelthet, illetve amelyet koránál fogva nem érthet meg vagy félreérthet.
Azaz. Kés vágó szerszámok, a tűzzel való bánásmód, különféle állatok élve történő megjelenítése, majd azok feldarabolása. Ezek miatt a 12 éven aluliaknak ezt a szülőknek kell elmagyarázni, hogy mi miért történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!