Dragon00 kérdése:
A Vámpírnaplók 5,6 évada lelesz magyarosítva? Mert már a 7dik évadot töltik fel de csak 4évad van lemagyarosítva. Az 5 meg a 6 csak feliratosan van mégmindíg.
Figyelt kérdés
2015. okt. 28. 12:36
2/4 anonim válasza:
Magyarosítva?? Hallottál már a "szinkron" szóról? A filmeket, sorozatokat szinkronizálják, nem pedig magyarosítják.😅😂
Egyébként én ugy tudom, hogy talan 1-1,5 éve folytattak a szinkronizálást a 3. évadtól, mert pár éve ott hagyták abba. Gondolom egyszer eljutnak majd az újabb évadokhoz is.
Amíg vársz szerintem tanulj egy kis magyar nyelvtant!😊
3/4 XLovelyXPandaX válasza:
Tuti lelesz szinkronosítva az összes évad mert Magyarországon is írtó nagy sikert hozott a sorozat,azt tudom hogy az 5. Évad január 19-én lesz a coolon mert akkor lesz a magyar premierje a sorozatnak.nem kell aggódni lelesz szinkronizàlva az összes rész.:)
4/4 A kérdező kommentje:
Oké köszi
2016. jan. 17. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!