Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » The walking dead-ben most...

The walking dead-ben most tenyleg meghalt rick? Glenn meghalt azt tudom de rick benneragadt a kocsiba nem indult es a horda ott volt. Na vki tud vmit?

Figyelt kérdés
2015. okt. 27. 13:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Néhány példát leírt az előttem kommentelő.
2015. okt. 30. 17:44
 32/46 A kérdező kommentje:
He te felfogyatekos en lattam a filmet es o volt ott.lehet h ti akkor vakok vagytok... :D na m1 nem kezdek bele ilyen hulyekkel vitatkozni a sok NAGY walking dead rajongókkal.. :D na pá :) legyen szep napod ;) :D
2015. okt. 30. 23:00
 33/46 anonim válasza:
93%
Mível a belek nem fent a mellkasnál vannak hanem a hasnál és igen nagynak is tűnik Glenn mellkasa. szerintem Nicholast zabálják nem Glennt. Nem vitatkozni akarok, csak gondoltam fel hívom erre a figyelmed :)
2015. okt. 31. 01:05
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Jól van nem vívok szellemi vitát fegyvertelennel.Én normálisan szóltam hozzád de látom te képtelen vagy rá mert még azt a szintet sem ütöd meg ( az értelmetlen mondatszerkesztésről ne is beszéljünk).Látom el se olvasod azt a sok érvet amik arra utalnak hogy életben van. Na mindegy majd ha újra felbukkan élve akkor jelentkezem addig is szia!
2015. okt. 31. 12:34
 35/46 anonim ***** válasza:
68%

Ki ez a gyerek omg....a kérdező agyi szintjével nem tudok versenybe szállni akkora egy nyomorék :) De elmagyarázom neked hogy miért NEM halt meg Glenn:

7-8.évad körül lesz egy banda aki több 100 tagból áll és kisebb falujuk van stb. A banda vezért Negan-nek hívják és megtalálja Rick csapatát. Elfogja őket és kitalálósdit játszik hogy kit ölessen meg. Végül Glennt választja ki és egy szöges baseball ütővel mindenki szeme láttára agyonveri, utána meg elengedi Ricket és a többieket. Így hall meg Glenn a képregény szerint. Szóval rohadtul nem most hall meg fogod???

Másik meg....Rick sem hall meg mivel túl nagy érvágás lenne az a sorozatnak,ahogy többiek leírták valószínű hogy elveszti a sebesült kezét mivel elfertőződik, de ez még nem biztos.

Attól hogy te hétről-hétre követed mert kisiskolás gyerek létedre nincs tanulni való max 15-20 perces lecke,attól még nem kell másokat lehordani akik lassabban nézik a sorozatot, érthető voltam? :)

2015. okt. 31. 22:03
 36/46 A kérdező kommentje:
Anyad biztos nyomorek..ja anyad a kisiskolás.Kérlek szépen ,34éves 3gyerekkel és egy feleséggel lakom.Neked még szerelmed nincsen,nem is lesz,ilyen mondtatokkal.Na legyen Szép napod! Pá :)
2015. nov. 1. 17:48
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
34 éves létedre úgy írsz mint egy 10 éves kisgyerek :) Nyugodtan olvasd vissza amiket válaszolgattál a többieknek. Értelmi szinted a kuka alatt van kb ennyi...ha egyáltalán 34 éves vagy amit kétlem csak gyors kitaláltál valami ,,nagy számot,, nehogy hülyének nézzünk :D
2015. nov. 1. 19:54
 38/46 anonim ***** válasza:
Ja valószínűleg annyi vagy.Na persze ilyen megnyílvánulásokkal nem valószínű :D Ha meg mégis akkor nagyon sajnálom azt az embert aki eltud viselni téged.El se tudom képzelni hogy az ilyen miért szaporodik...De kb 10% az esélye hogy a kis sztorid igaz.De ahogy te mondanád pá!! ;)
2015. nov. 2. 16:51
 39/46 A kérdező kommentje:
Idejártok hazudni mert otthon nem hiszik el.Megertem.de ez egy twd kerdes nem monika show.Szval akinek irom:Ma vagyis hetfon nem derult ki semmi.Csak az a botos neger volt.szval sztem keďd v szerda ha megsem akkor jovoheten.ti mit gondoltok? Habar meg nem is lattatok de hulye vagyok:D
2015. nov. 2. 23:24
 40/46 anonim ***** válasza:

Nem is értem hogy miért raktad ki a kérdést...hiába mond bármit az ember te úgyis azt fogod hajtogatni hogy de hát úgyis meghalt meg stb...

Mi az igazságot írtuk le de te akkor is belekötsz mert te úgy láttad a dolgokat. Szerintem nincs miről beszélnünk :D

2015. nov. 3. 15:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!