A beavatott című filmet hány éves kortól ajánlott?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy elvileg nem korhatáros,és a könyv is csak 12+os
Már elolvastam a könyvet,de voltak benne eléggé,khm...Érdekes részek. (Amikor Peter elkapja a szakadéknál,meg a félelmei egyike)
Ezek is benne vannak a filmben?
Úgy hallottam,hogy nem,de 100%-ig meg akarok győződni róla.
A válaszokat előre is köszönöm!
2015. okt. 23. 20:34
1/7 anonim válasza:
A Beavatott egyáltalában és senkinek nem ajánlott. Annyira ostobább szrt, mint azt... JA, a Thailight, az olyan, mint az.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom hány része van eddig, én 2-t láttam. Mikor elolvastam a film ajánlóját, akkor tetszett és azért néztem meg, de szerintem egyáltalán nem egy nagy durranás.
Ha érdekes rész és félelmek egyike alatt arra gondolsz,hogy a srác megerőszakolja (vagy csak megdugja) a főszereplő csajt, akkor igen, az benne volt a filmben.
3/7 anonim válasza:
A Beavatott mesefilm, Én a 6 éves kisfiammal néztem meg. Neki tetszett, nekem nem. Ebből gondolom, hogy mesefilm.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,már megnéztem a filmet....
Arra gondoltam amit a 2.írt,és az tényleg benne van
2015. okt. 24. 08:53
5/7 anonim válasza:
Akár már 5 éves kortól is lehet.
6/7 anonim válasza:
Sehol, semmilyen korhatárnak nem ajánlott. Törekedjünk arra, hogy nívós filmeket nézzünk.
7/7 anonim válasza:
hol vn az benne hogy peter megerőszakolják trist?akonyvdurvabb de abba sincs benne ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!